Franc Jurša imenovan za predsednika Pomurskega poslanskega kluba

Klub se bo enotno zavzemal za interese Pomurja

Prlekija-on.net, sreda, 21. december 2011 ob 18:383
Franc Jurša

Franc Jurša

Na današnji konstitutivni seji Državnega zbora RS je bil ustanovljen Pomurski poslanski klub, katerega sestavljajo vsi novoizvoljeni poslanci.

Poslanski klub je že tudi imenoval svojega predsednika, in sicer je bil za prvega predsednika potrjen Franc Jurša, poslanec iz vrst DeSUS-a. Mandat predsednika bo po dogovoru trajal šest mesecev, tako da bo vsak izmed pomurskih poslancev v mandatu 2011 - 2015 zasedel to mesto.

Kljub temu, da člani Pomurskega poslanskega kluba prihajajo iz različnih političnih strank, se bodo v parlamentu skupaj in enotno zavzemali za interese Pomurja.


mestjan sreda, 21. december 2011 ob 19:19

Gospod poslanec pa se nekšo grdo držijo...

Ivek četrtek, 22. december 2011 ob 06:29

Lepo je čüti, kak do fsi, či glih so ne v isti stranki drükali za Pomurje. No bor do fsakih šest mescof fküper pojeli kakši obid al večerjo. O ten, ka bi lehko nedovisno navijali za nos pa malo morgen. F parlamenti poslanci rečejo tisto kaj jin zapovejo šefi stranke. To smo lepo vidli fčera. Makar je več kak pol poslancof novih so lepo navijali, kak jin je bilo zapovedamo. To o glasovanju po svoji vesti pa lehko pozobimo.

zobl nedelja, 1. januar 2012 ob 20:12

Glasovanje po svoji vesti de edino kda se gre za jihove žepe, fse drugo pa do delali kak do jin v jihovih partijah naložili gor.
Kda človik pogledne mesora z braneka kak je daleč pririva v slovenski politki, prepričani sen ka bi toti človik či bi bija mlajši 20 let pa ka bi še bija mag. Franc.., bi bija še kakši minister . To ja
To je american dream!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Politika