Veseli december v vrtcu Stara Cesta

V vrtcu Stara Cesta se je v decembru marsikaj dogajalo

Monika Panič Puconja, torek, 27. december 2011 ob 11:43
Vsi na kupu

Vsi na kupu

V vrtcu Stara Cesta se je v decembru marsikaj dogajalo. Po odhodu Miklavža nas je najprej v vrtcu obiskal dimnikar za srečo. Povedal nam je kaj je njegovo delo in kaj pri svojem delu uporablja.

Nato smo skupaj s starši okrasili naše smreke zunaj. Letos smo jih okrasili z »bonbončki«, ki so bili iz odpadnih pločevink. Seveda smo v naslednjih dneh okrasili tudi smreko v vrtcu. Dan pred prihodom Božička nam je priskočila na pomoč mamica Mihaela Cajnkar in nam pomagala speči medenjake, s katerimi smo se posladkali ob prihodu Božička, ki je otroke skupaj s snežinkami obiskal 23. decembra v pravljičnem parku pred vrtcem.

A s prihodom Božička še ni bilo konec veselja. Že naslednji dan so nas v vrtcu obiskali tamburaši. Kar dve uri smo ob njihovi glasbi peli in plesali. Kot se v čast dnevu samostojnosti spodobi, pa so nas obiskali vojaki, med katerimi je bil oče naše deklice, g. Branko Tratnik.

Seveda so skozi cel mesec december potekale ustvarjalne delavnice v katerih smo izdelovali okraske, ki krasijo naš vrtec. In tako je mesec december kar prehitro minil!


Več v Najmlajši