Polka in majolka tokrat na Jeruzalemu

Priljubljena oddaja je bila posneta na Jeruzalemu

Milan Belec, ponedeljek, 30. januar 2012 ob 12:285
Polka in majolka

Polka in majolka

Kar tri oddaje Polka in majolka so tokrat snemali v gostišču Brenholc na Jeruzalemu, sodelovala je večina ansamblov iz prleškega konca, pridružili pa so se jim tudi Prekmurci in Štajerci.

V prečudovito urejenem gostišču je bilo tudi zelo veliko obiskovalcev za katere so bili nastopi pravo doživetje. Prisotni so lahko opazovali kako poteka snemanje in videli, da je potrebno za tovrstne oddaje veliko priprav že pred snemanjem. Sama snemanja pa imajo še eno težavo saj se mora vse uskladiti, tudi nastopajoči morajo ujeti ritem katerega narekujejo pesmi s katerimi nastopaji. Tudi tehnika rada pokaže svoje slabosti vendar izurjeni mojstri poskrbijo za to, da je vsaka nevšečnost hitro odpravljena.

Voditelja sta poskrbela za tekoč potek, teta TONČKA pa za veliko izvirnega humorja. Društvo prleških babic je poskrbelo za dekoracijo s ponudbo domačih jedi, ob tem pa so nastop popestrilii tudi s folklornimi nastopi. Oljarna Središče je postavila na lepo okrašene mize svoje izdelke. Kot zanimivost pa je pokazal spretnost na slikarskem platnu priznan akademski slikar Vlado Potočnik.

Tako nastopajoči kot gostje so doživeli lep januarski večer poln zanimivih dogodkov v zahvalo pa so bili nastopajoči nagrajeni s bučnim aplavzom. Sodelovali so Bojan Zore, Štrki, Künštni Prleki, Nandek Šef, Božidar Štiberc, Ansambel Prlekija, Ansambal Prleški kvintet, Prerod, Gorički Lajkoši, Milena Bračko, Sara&Teja, Franc Gorza, Bogdana Gorza, Prleški Simon, Trio Polet, David&Roki, Pištek in Trubadurji.

TUNČEK ponedeljek, 30. januar 2012 ob 14:21

Samo da je bija Simon.... Vuuhuu

misekovi ponedeljek, 30. januar 2012 ob 15:27

Ki pa gda pa se da to viditi?

Dejan ponedeljek, 30. januar 2012 ob 16:40

Na totih TV:
http://www.polkainmajolka.si/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=65

Pa potlan verjetno v arhivi:
http://blip.tv/polka

Mitja Grmovšek ponedeljek, 30. januar 2012 ob 22:37

Prijetno vzdušje je bilo na jeruzalemu ! Ploskač
Oddaje bodo na TV postajah čez 4 tedne. vse oddaje pa si boste lahko ogledali tudi na www.polkainmajolka.si

Kdaj bodo oddaje predvajane vas bomo obvestili tudi na tem portalu!

simon-ptujski ponedeljek, 6. februar 2012 ob 11:15

Hahaha Hahaha Hahaha
Škoda elektrike Hjooj

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno