Valentinov ples v Osnovni šoli v Cezanjevcih

Na dan zaljubljenih se je na Osnovni šoli Janka Ribiča v Cezanjevcih odvijal prvi Valentinov ples

Katja Nemec, sreda, 15. februar 2012 ob 12:29
Valentinov ples

Valentinov ples

Kar nekaj časa se je na naši šoli šušljalo o tem. Učenci so se spraševali, ali se bo, ali se ne bo odvijal? Strah je bil popolnoma odveč, saj se je v torek,14. 2., prav na dan zaljubljenih, na Osnovni šoli Janka Ribiča v Cezanjevcih odvijal prvi Valentinov ples.

Učiteljice Nataša Pušenjak, Jasna Lampreht in Katja Nemec so v telovadnici šole pripravile večer glasbe, plesa in druženja s sošolci in prijatelji. Vsi učenci so upoštevali navodila, saj jim je bilo rečeno, da se plesa lahko udeležijo le v primeru, če bodo oblečeni v nekaj rdečega.

Pri vhodu so najprej vsi učenci prejeli vstopnice, na katerih so imeli zapisano pesem Klementine Gregorinčič in Monike Belak (8. razred), 'Poljubčki ljubezni'.  Z verzi: 'Ko imaš kakšno bolezen, je to verjetno ljubezen. Ko nekoga rad imaš, mu za valentinovo Milkinega srčka daš. Oseba, ki karkoli dobi, se vedno razveseli, saj ljubezen taka je, da se poveže prijatelje' smo začeli ples in prav na prijateljstvu med našimi učenci je bil poudarek te prireditve. Učenci so se družili ob glasbi in plesali - sami, v parih ali v skupinskih plesih, ki jim jih je predstavila učiteljica Nataša. Na koncu so staršem pokazali, kaj so se naučili.

Pri odhajanju domov se je med učenci ponovno šušljalo. Kdaj bo naslednji ples? A ni Valentinovo večkrat v letu? Ne, na žalost ni, lahko pa se družimo ob kateri drugi prireditvi na naši šoli, ki se v tem šolskem letu kar vrstijo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno