Noro pustovanje v diskoteki Oxigen

»Dvorni norčki« so osvojili glavno nagrado v vrednosti 400 eur

Nuša Novak, nedelja, 19. februar 2012 ob 19:351
Pat in Mat

Pat in Mat

Tako kakor vsako leto, je tudi letos, 18. februarja, ekipa diskoteke Oxigen, organizirala tradicionalno pustovanje, ki je že zelo znano po »zakrivanju obrazov«, neskončno dobri zabavi in plesu, ki traja dolgo v noč.

Zabave so se udeležile številne maske, ki so poplesavale v divjih ritmih najnovejših hitov ter vsi, ki so bili željni nepopisno dobrega žura. Za odlično glasbo je vso noč skrbel DJ TOMMY BOY.

Diskoteka je bila do 1.00 zjutraj že nabito polna, saj se je takrat pričela predstavitev vseh prijavljenih mask oziroma skupin. Vse sodelujoče maske so bile vso noč v središču pozornosti. Zabave so se udeležili tudi kurenti, ki so na prav poseben in edinstven način zaplesali sredi množice na plesišču. Približno ob drugi uri zjutraj, pa se je začela predstavitev vseh prijavljenih mask oziroma skupin.

Žirija je z glavnim vodjem na čelu, DJ Salex-om, nadebudno opazovala vse nastopajoče in seveda najbolj izvirna, zanimiva in fascinantna maska/skupina, se je tako lahko potegovala za glavno nagrado. Čisto vsi, ki so se prijavili na izbor za najboljšo masko, so bili nekaj posebnega. Vendar je žirija morala izbrati le pet najboljših.

Peto nagrado sta dobila »PAT in MAT«, ki sta pokazala nekaj svojih norčij in za to prejela 2 karti za 17.3.2012, ko pride v diskoteko Oxigen Sasha Lopez. Na četrtem mestu so bili »AVTOMEHANIKI«, ki so s svojim odštekanim nastopom navdušili marsikoga v diskoteki in prav tako osvojili 5 kart za Sasha Lopez. Na tretjem mestu so pristali vedno in povsod strašljivi »ADDAMSOVI« in osvojili denarno nagrado v vrednosti 50 eur. Drugo mesto je pripadlo čudovitim, enkratnim in plesočim »BARVICAM«, ki so prejele denarno nagrado v vrednosti 100 eur. Prvo mesto pa so z velikim trudom, izvirnostjo in zanimivostjo osvojili »DVORNI NORČKI«, oblečeni v črno-bele pikaste kostume z barvnimi lasuljami, ki so bili zagotovo največja atrakcija noči in tako osvojili glavno nagrado v vrednosti 400 eur.

pravični nedelja, 19. februar 2012 ob 21:41

Vsi so SUPER ! To ja

Daleč boljše, kot pa na glavnem trgu v nedeljo.

V discoteki je vsaj videti neko veselo vzdušje, rajanje, kar je za maske značilno. To ja


Težko bi se odločil, kdo je najboljši, ker so vsi super. To ja


Po premisleku bi pa izbral PAT in MAT. To ja



Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno