Helena Blagne zapela ob Orkestru Slovenske policije

Sredstva, zbrana s prodajo vstopnic, bodo v celoti namenjena v dobrodelne namene

Dejan Razlag, petek, 9. marec 2012 ob 11:343
Koncert Orkestra Slovenske policije s Heleno Blagne

Koncert Orkestra Slovenske policije s Heleno Blagne

V četrtek, 8. marca, je ob dnevu žena Lions klub Ljutomer v sodelovanju z Lions klubom Murska Sobota in Lions klubom Lendava pripravil dobrodelni koncert Orkestra Slovenske policije s Heleno Blagne.

V nabito polnem Domu kulture v Ljutomeru, je Helena Blagne Zaman, v spremljavi Orkestra Slovenske policije dokazala, da še je vedno prva dama slovenske zabavne glasbe. Orkester, ki mu je dirigiral Tomaž Kmetič ter Helena s svojim stasom in glasom, sta navdušila vse prisotne.

Na prireditvi so bili prisotni številni ugledni gostje, med njimi Boris Žnidarič, guverner Lions klubov v Sloveniji, Franc Jurša, prvi predsednik ljutomerskega Lions kluba in sedanji poslanec, župana občin Križevci in Veržej, Branko Belec in Slavko Petovar, vodja Operativno-komunikacijskega centra PU Murska Sobota, Jože Prša, podžupan Občine Ljutomer Janez Vencelj, monsinjor Izidor Veleberi in ljutomerski župnik Andrej Zrim, svetniki, občinski funkcionarji, direktorji javnih zavodov ter številni drugi.

Predsednica Lions kluba Ljutomer Sonja Sunko se je ob tem zahvalila vsem prisotnim, sredstva, zbrana s prodajo vstopnic, pa bodo v celoti namenjena v dobrodelne namene.

V spodnjem videu si lahko ogledate del koncerta.


Legionar petek, 9. marec 2012 ob 12:01

Akustika je doj zanič, toti nastop bi moga biti v ŠIC-i.

zobl petek, 9. marec 2012 ob 22:49

v šici ne bi meja gi pogostitev meti, ker pa jih je večina prišla ka se napije vina pa poje kakšen prigrizek zapstoj je dom kulture idealen prostor Kul

TUNČEK torek, 13. marec 2012 ob 10:47

Blagnetka je profesionalno dobra, čeglih ne poslüšan jene muzike

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno