Pomagajmo Nuši, da uresniči svoje sanje

S pomočjo donacij lahko pomagamo mladi obetavni pevki Nuši Rajh

Prlekija-on.net, torek, 13. marec 2012 ob 00:29
Nuša Rajh

Nuša Rajh

Nuša Rajh je stara 17 let in prihaja iz Lahonec. Pri Društvu Mlada Prlekija tokrat pomagajo mladi obetavni pevki, ki bi rada uresničila svoje sanje na področju igre in glasbe.


Društvo Mlada Prlekija je bilo ustanovljeno z namenom skrbeti za dobrobit in za razvoj mladinske kulture in mladih v Prlekiji. Svoj namen društvo uresničuje predvsem z naslednjimi sredstvi in metodami:

- organiziranje kulturnih prireditev
- organiziranje aktivnosti in delavnic za mlade
- pomagati pri udejstvovanju mladih v občini Ljutomer in okolici
- informiranje mladih na področju razpisov
- vzpodbujanju mladih pri udejstvovanju v svoji okolici

Sredstva, ki jih zberemo s pomočjo donacij v celoti namenimo mladim, da lahko s pomočjo Vas uresničijo svoje sanje in si tako zagotovijo svetlo in uspešno prihodnost, krojeno po njihovih željah in ciljih. Tokrat smo se odločili, da z zbranimi sredstvi Vaših donacij pomagamo mladi obetavni pevki Nuši Rajh, ki svoje sanje sanja na področju igre in glasbe, z Vašo pomočjo ji bomo omogočili, da se ji bodo sanje tudi uresničile.

Nuša Rajh je stara 17 let in prihaja iz Lahonec. Zanima jo veliko stvari, najbolj pa glasba, gledališče, jezik..  na vseh teh področjih pa je tudi že zdaj zelo uspešna. Leta 2011 je 3 mesece med drugim bila na izmenjavi dijakov v Franciji v okviru gimnazije Ormož, katero obiskuje.

V šoli obiskuje pevski zbor, nastopa v šolski pevski skupini, dramskem krožku, slovenskem in angleškem debatnim klubu ter še v mnogih drugih obšolskih dejavnostih. V povezavi z glasbo in gledališčem bo prav gotovo usmerjena njena študijska pot, saj jo to že od nekdaj veseli. Upa, da bo sprejeta na katero izmed univerz v tujini, zato se je prijavila na akademijo za gledališče in glasbo v Londonu, ter na univerzo za gledališče v Parizu. Pred mesecem dni pa je izvedla svoj prvi samostojni koncert v Pubu Akcija v Središču ob Dravi in posnela tudi svoj prvi demo posnetek.

Za uresničitev sanj in želja in zviševanju možnosti sprejema na eno izmed želenih fakultet, Nuša nujno rabi učne ure solo petja, kar je povezano z znatnimi stroški. Učiteljica, ki jo lahko usmeri na pravo pot, je žal tudi precej oddaljena od rodne Prlekije, saj ga. Nataša Nahtigal deluje v Domžalah, in je Nušino šolanje povezano z velikimi stroški.

V kolikor se boste odločili za finančno pomoč mladi obetavni pevki Nuši Rajh, boste storili izjemno plemenito dejanje. Za kar se vam že vnaprej zahvaljujemo!

Donatorska sredstva lahko nakažete na TRR odprt pri NLB št. SI56 0234 3025 9377 363, kot zadevo pri nakazilo prosim pripišite: za Nušo Rajh.

Ljutomer, 12.3.2012
Sara Karba. l.r.
Predsednica Društva Mlada Prlekija


Spodaj lahko prisluhnete tudi njenemu demo posnetku.

Predvajalnik



Več v Glasba in film