Natuzzi pomladna akcija

Sedežne garniture Natuzzi, 24 obrokov brez obresti in stroškov ter s takojšnjo dostavo

Prlekija-on.net, torek, 20. marec 2012 ob 10:36
Izbrani modeli sedežnih garnitur Natuzzi vrhunskega italijanskega designa lahko od te pomladi krasijo vaš bivalni prostor in s tem pričarajo moderno in prijetno vzdušje v stanovanju. V posebni pomladni akciji 2012, v času od 15. 3. do 15. 4. oziroma do razprodaje zalog, izberite med modeli MALCOM, ETOILE in RELEVE za prijetno in udobno preživljanje prostega časa ali druženja z najdražjimi. Posebnost akcije so ugodni plačilni pogoji brez vseh dodatnih stroškov ter hitra takojšnja dostava, ki naj le še olajšajo vašo odločitev o nakupu sedežne garniture.

Izkoristite izjemno priložnost za nakup elegantnih sedežnih garnitur Natuzzi iz kolekcije "it's how you live", ki jih zaznamuje italijanski design modernih oblik in barv in so oblečene v najkvalitetnejše materiale. Plačilni pogoji, ki vam omogočajo tudi odplačevanje na 24 obrokov, ter hitra takojšnja dostava so le nekatere od mnogih prednosti, ki vam jih ponuja Natuzzi ob nakupu sedežnih garnitur.

Vse dodatne informacije o kreditnih pogojih, o pomladni akciji 2012 in ostale informacije so vam na voljo na prodajnih mestih Natuzzi v Ljubljani (Salon Natuzzi – Rezidenca, Šmartinska cesta 153), v Celju (Salon Natuzzi, Celeia park, Aškerčeva 14) ter v Jesenicah na Dolenjskem (Galerija Natuzzi (MAROS), TPC Slovenska vas). Seveda lahko več o sedežnih garniturah Natuzzi in sami akciji ter ostali ponudbi najdete tudi na spletnem naslovu www.natuzzi.si.

Naj se harmonija med nami in naravo spontano ustvari z zrcaljenjem zunanjega v notranji prostor.

Oglasno sporočilo.


Več v Slovenija