Pričela se je Prleška judo liga za najmlajše

Prvi turnir se je uspešno zaključil, ostali termini pa bodo še v mesecu maju, septembru in oktobru

Nuša Novak, ponedeljek, 16. april 2012 ob 17:48
Prleška judo liga za najmlajše

Prleška judo liga za najmlajše

V nedeljo, 15. aprila 2012, se je pričela Prleška judo liga za najmlajše 2012, v judo dvorani v ŠIC-u. Celotna liga poteka v štirih kolih oziroma terminih. Prvi turnir se je uspešno zaključil, ostali termini pa bodo še v mesecu maju, septembru in oktobru. Ob zaključnem - zadnjem kolu, pa vsi tekmovalci prejmejo tudi osvojene in zaslužene medalje.

Otroci so bili v 1. kolu razporejeni po letnicah rojstva, in sicer ob 15.00 uri so s turnirjem pričeli letniki 2002 in 2003, ob 16.00 uri so nadaljevali letniki 2004, ob 17.00 uri pa so s turnirjem zaključili letniki 2005. Vsi otroci so bili razporejeni v skupine do pet tekmovalcev, tako da so istočasno lahko tekmovale tri skupine hkrati.

Pred pričetkom turnirja, so se vsi tekmovalci najprej dobro ogreli, nato pa z vso močjo nadaljevali z boji po skupinah, ki so bile razporejene glede na težo tekmovalcev.

Ves turnir je potekal zelo živahno in energično, tako s strani navijačev, kakor tudi s strani tekmovalcev. Iskrene čestitke vsem udeležencem, predvsem pa zmagovalcem in organizatorjem prvega turnirja Prleške judo lige za najmlajše 2012, predvsem pa veliko uspehov v nadaljnjih turnirjih.


Več v Šport