Škisova tržnica razkriva program

Škisova tržnica letos praznuje jubilejnih 15 let

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. april 2012 ob 10:17
Škisova tržnica letos praznuje jubilejnih 15 let

Škisova tržnica letos praznuje jubilejnih 15 let

Škisova tržnica letos praznuje jubilejnih 15 let, Letno telovadišče Narodni dom Ilirija pa bo 9. maja 2012 ponovno postalo prizorišče največje prireditve za mlade pri nas. V okviru priprav na prireditev je organizacijski odbor izvedel dva glasbena predizbora – ŠKISOLOV, ki je tradicionalni glasbeni projekt za Škisovo tržnico.

Orto bar so pred kratkim v prestolnici napolnile štiri mlade, še neuveljavljene glasbene skupine, ki so se potegovale za otvoritveni večerni nastop na glavnem odru Škisove tržnice. Zmagala je skupina Arthem in si tako zagotovila svoj prvi veliki nastop! Po koncu škisovega predizbora so nastopili povratniki na slovensko glasbeno sceno BARNIband in občinstvo spravili v ekstazo rock ritmov. Vzdušje je bilo odlično!

Škisova tržnica je s Škisolovom dobila še zadnji nastopajoči bend v bogatem glasbenem programu.
9. maja bodo Ilirijo na glavnem odru zatresli:

ARTHEM
MRIGO, GHET, EMKEJ, MITO
COVERLOVER
RES NULLIUS
JINX
PERO LOVŠIN IN ŠPANSKI BORCI
Presenečenje
TRKAJ IN RAPOSTOLI
Presenečenje
PLASTIC FUNK

Malo prizorišče bo tudi letos rezervirano za house in trance ritme, od 18:00 pa vse do druge ure zjutraj bodo več tisoč glavo množico zabavali:

DJ DEY (Collegium clubbing)
DJ Manuel Dark & Simon Mays (Vibe2night, Collegium clubbing)
Vanillaz
Mike Schneider (Vibe2night, Collegium clubbing)
Mike Vale (1605, Great Stuff)

Škisova tržnica bo svoja vrata odprla ob 12:00, uro kasneje bo sledila uradna otvoritev, ki bo letos nekoliko drugačna, sledi pa izjemno bogat popoldanski program, ki se bo odvijal vse do 18:00. Med drugim bodo obiskovalce točno ob 15:00 presenetili s pompozno eko modno revijo v sodelovanju z Visoko šolo za dizajn in Vulcano models. Ostale informacije bodo znane v prihodnjih dneh, nekaj pa bo seveda presenečenj.

Himna tržnice


Več v Slovenija