Mladinci Veržeja na pragu presenečenja

NK Tehnostroj Veržej - NŠ Maribor 2:3 (2:0)

Prlekija-on.net, petek, 27. april 2012 ob 00:14
Mladinci Veržeja so odigrali dobro tekmo

Mladinci Veržeja so odigrali dobro tekmo

Veržejska mladinska ekipa se je dostojno poslovila od tekmovanja v mladinskem pokalu. Mariborčani so imeli sicer v prvem počasu terensko pobudo, a si niso priigrali nobene prave priložnosti.

Domači so prvi zadetek dosegli iz najstrožje kazni. Gostujoči vratar je bil po prekršku nad Rokom Ropošem tudi izključen. Zanesljiv izvajalec je bil Jernej Trstenjak (28. min). Ko je po hitrem protinapadu Alen Brumen v 42. minuti po samostojnem prodoru dosegel še drugi zadetek, se je obetalo veliko presenečenje.

V drugem polčasu so Mariborčani dosegli dva zadetka v razmaku šestih minut (62. in 68. min.), saj je Veržejcem počasi pojemala sapa. A vendarle je imel zmago za domače v nogah kapetan Jernej Trstenjak, ki mu je po samostojnem prodoru v zadnjih minutah tekme uspelo priti pred mariborskega vratarja, ki pa mu je strel obranil.

Ko so vsi pričakovali podaljšek, pa so gostje v 93. minuti dosegli še zmagoviti zadetek. Za odlično predstavo Veržejcem gredo vse pohvale igralcem in trenerju. Dokazali so, da se lahko enakovredno kosajo tudi z najboljšimi prvoligaškimi ekipami.

NK Tehnostroj Veržej - NŠ Maribor 2:3 (2:0)


Več v Šport