Dežek pada, dežek gre...

Otroci vrtca Cezanjevci so se odpravili na potep po dežju

Vrtec Cezanjevci, petek, 4. maj 2012 ob 14:352
Deževen dan v vrtcu Cezanjevci

Deževen dan v vrtcu Cezanjevci

Kdo pravi, da so deževni dnevi dolgočasni? Otroci in vzgojiteljice kombinirane skupine "Škrati" iz vrtca Cezanjevci se s tem ne strinjamo. Danes smo dokazali, da je bivanje na prostem mogoče in predvsem zabavno tudi v deževnih dneh.

Na potep po Cezanjevcih smo se odpravili s pisanimi, raznobarvnimi, velikimi in majhnimi dežniki. Srečali smo veliko deževnikov, zato smo se dogovorili, da jih bomo v naslednjih dneh podrobneje spoznali.

marjetica138 petek, 4. maj 2012 ob 21:59

zelo lepo,pohvale vredno,samo z 8 otroci v skupini in 2 strokovni delavki,se da narediti še marsi kaj ne samo sprehod v dežju.Zaradi takšnih objav so opravičena zgražanja javnosti,zaradi dela v vrtcu,pazite,kaj dajete v javnost,sedaj ko se borimo za obstoj sedanjih normativov.V marsikaterem vrtcu se pri takšnem številu otrok najde kakšno drugo delo,ne pa se razkazavati javnosti in nastavljati fotoaparatom....Vsaj počakajte na konec pogajanj o naših plačah.... Hudi

lotmershki21 nedelja, 6. maj 2012 ob 22:50

marjetica kak zgledne si več niti ne zaslužiš kak moš, saj očitno niti do devet ne veš šteti Nasmeh

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši