Pester majsko-junijski program Pri hudem mačku

Koledar prireditev Pri hudem mačku maj-junij-julij

Prlekija-on.net, sreda, 16. maj 2012 ob 18:15
Pri hudem mačku, Ulica Jureša Cirila 6 v Ljutomeru, vas vabi na številne prireditve v mesecu maju in juniju.

Petek 18. majKoncert ALEXANDRA PADAR (kitarist DAVID NAGY) (Hun)
Alexandra Padar je Pri hudem mačku nastopila že lani in prepričala s svojo interpretacijo aktualnih svetovnih hitov in starejših uspešnic. Na kitari jo bo ponovno spremljal virtuozni David Nagy. Sandra in David prihajata iz Budimpešte, predstavila bosta priredbe Pink, System of a down, Christina Aguilera, Madonna, Beyonce, Lenny Kravitz...



Sobota 19. majPrenos FINALA LIGE PRVAKOV + PIVO PARTY
Prenos finalne tekme lige prvakov bomo Pri hudem mačku prenašali na VELIKO PLATNO in ga začinili s PIVO PARTYJEM! Goooooool!!!

Sobota 9. junijMI2 KONCERT (akustični)
Hudega mačka bodo obiskali zdaj že legendarni dečki s Sotle. Vabljeni na koncert najboljše slovenske skupine: MI2!

Vstopnice v predprodaji 10€, na dan koncerta 12€
Predprodaja: Pri hudem mačku
Število vstopnic omejeno!



Petek 8. junijKoncert skupine BÖGÖMASINA (ska, folk, swing atrakcija) (Hun)
K Hudemu mačku prihaja madžarska Ska, folk, swing atrakcija Bögömasina. Gre za orkester, ki preigrava različne glasbene stile in priredbe (Motörhead, Depeche mode, Suicidal tendencies,...). Vabljeni na noro veselico!!!



Sobota 16. junijKoncert skupine DIRTSWITCH (Slo)
Dirtswitch svoje vplive črpajo iz grunge in post-grunge obdobja, njihova glasba pa temelji na težkih, nizko-uglašenih kitarskih riffih in prodornih, melodičnih vokalnih linijah. Mlado perspektivno skupino, ki je nastopila že na mnogih slovenskih odrih, krasijo žilica surovosti ter dobre kompozicije, ki so zelo poslušljive in nevarno nalezljive.



Sobota 23. junijORIENTALSKI PLESALKI Alja in Ines
Po enoletnem premoru nas bosta vnovič obiskali orientalski plesalki, tokrat s še bolj spektakularnim in eksotičnim nastopom...
Zazibajte se v ritmih trebušnega plesa!

Sobota 29. junijkoncert CHERRY BOMB (Hun)
Madžarska koncertna atrakcija z prekaljenimi, divjimi in atraktivnimi glasbenicami, ki preigravajo rock'n'roll v vseh oblikah, formah in prijemih. Na njihovem repertoarju se najdejo bendi kot so Motley Crue, Judas Priest, pa tudi Britney Spears, Kyle Minogue, Audioslave...
To seksi rock veselico res ne smete zamuditi!



Sobota 28. julij - Koncert METALLICA tribute banda METALLUST
Metallust igrajo že od leta 1998, in so v tem času postali eden najboljših Metallica tribute bandov sploh. Na Madžarskem so osvojilo že lepo število nagrad, tokrat jih bomo videli prvič v Sloveniji.
Vabljeni na gospodarje lutk!



Pričetek vseh prireditev ob 21h!
BREZPLAČEN VSTOP NA VEČINO PRIREDITEV!



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno