Dobrodelni koncert pevskih zborov OŠ Stročja vas

Obiskovalci prireditve so skupaj prispevali okrog 600 evrov in s tem pomagali socialno ogroženim družinam

Prlekija-on.net, petek, 25. maj 2012 ob 19:00
Dobrodelni koncert pevskih zborov

Dobrodelni koncert pevskih zborov

V torek, 22. maja, je OŠ Stročja vas organizirala dobrodelni koncert pod vodstvom ravnateljice ga. Mateje Leskovar ter zborovodkinje ga. Felicite Heric Taškov. Predstavili so se Otroški pevski zbor OŠ Stročja vas, Mladinski pevski zbor OŠ Stročja vas ter Otroški pevski zbor Glasbene šole Murska Sobota.

Na klavirju jih je spremljala Yuliya Kunova, na flavti Marija Ignjatovič ter na diatonični harmoniki Katja Vunderl. V polni dvorani Doma kulture Ljutomer so gostje uživali ob pestrem programu in zabavnem izboru pesmi.

Dobrodelnega koncerta se je udeležila tudi županja občine Ljutomer mag. Olga Karba ter izkazala podporo dobrodelnemu dogodku. Obiskovalci prireditve so skupaj prispevali okrog 600 evrov in s tem pomagali socialno ogroženim družinam oziroma učencem iz OŠ Stročja vas. Ob koncu prireditve je zbrane nagovorila ravnateljica OŠ Stročja vas ga. Mateja Leskovar in se zahvalila za dobrodelni prispevek.

V spodnjem videu si lahko ogledate del koncerta.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje