Dan prijateljstva pri Mali Nedelji

Medobčinska prireditev Dan prijateljstva pri Mali Nedelji

Ksenija Kolar, vodja vrtca Mala Nedelja in koordinatorka prireditve Dan prijateljstva, sreda, 30. maj 2012 ob 17:201
Dan prijateljstva pri Mali Nedelji

Dan prijateljstva pri Mali Nedelji

V sredo, 30. maja se je že šesto leto zapovrstjo pri Mali Nedelji odvila medobčinska prireditev Dan prijateljstva. Organizator prireditev je tako kot vsako leto, tudi letos vrtec Mala Nedelja. Ob 9. uri se jed pred vrtcem zbralo veliko število otrok (blizu 200) s svojimi spremljevalkami in spremljevalci, ki so prišli iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cezanjevci, Stara cesta, Cven, Mala Nedelja, Veržej, Razkrižje, Križevci pri Ljutomeru in Sveti Jurij ob Ščavnici.

Nato smo se podali na enourni pohod, ki nas je vodil malo po ravnem, malo po bregovih - tako kot pač pri Mali Nedelji je. Naš cilj je bilo Lovsko zavetišče v Radoslavcih. Tam smo se okrepčali z napitkom in prigrizkom. Ob zaključku našega srečanja smo zaplesali in zapeli našo himno prijateljstva - Prijateljstvo.

Vsak otrok je z veseljem ponesel domov medaljo za opravljen pohod. Vsak vrtec pa je v spomin dobil tudi zgodbico Barve prijateljstva. Tako se je zahvaljujoč sončnemu vremenu, dobri volji otrok in vzgojiteljic lepo zaključil še en Dan prijateljstva. Na koncu smo si obljubili, da se naslednje leto spet vidimo. Za nami pa se je slišala pesem: "Pojdi kamorkoli, pojdi vsepovsod, a v srcu svojem gradi le prijateljstvo...".

TUNČEK sreda, 30. maj 2012 ob 18:04

Tak je treba. V drüženji se pozobi na naše probleme in politiko. To ja

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši