81-letnik se je s traktorjem smrtno ponesrečil

Traktor se je večkrat prevrnil in nazadnje obstal na kolesih v bližnjem potoku

Prlekija-on.net, nedelja, 3. junij 2012 ob 17:52
Policija

Policija

V nedeljo, 3. junija, okoli 11. ure, se je v Vratji vasi (UE Gornja Radgona) med vožnjo s kmetijskim traktorjem smrtno poškodoval 81-letni moški.

OKC PU Murska Sobota je malo po 11. uri sprejel obvestilo, da se je v Vratji vasi med vožnjo s kmetijskim traktorjem prevrnil 81-letni moški. Ob prijavi stopnje telesnih poškodb niso bile znane.

Policisti so odšli na kraj dogodka. Z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil so ugotovili, da se je pokojni 81-letni moški peljal s kmetijskim traktorjem po kolovozni poti v smeri lokalne ceste med Vratjo vasjo in Vratjim vrhom. K traktorju, ki je opremljen z zaščitno varnostno kabino, je imel pripeto enoosno prikolico.

Na delu ceste, ki poteka v blagem klancu navzdol, je iz neznanega vzroka zavil s kolovozne poti v desno, nakar je zapeljal na nasip, kjer se je traktor večkrat prevrnil in nazadnje obstal na kolesih v bližnjem potoku.
Med prevračanjem je voznik padel s traktorja in se pri tem tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

Policisti so z ogledom kraja ugotovili, da je tuja krivda izključena. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, ki bo pokazala vzrok smrti.


Več v Črna kronika