Maja Seršen - Prlečka, ki tekmuje v resničnostnem šovu Gospodinje pojejo

Maja je v resničnostnem šovu Gospodinje pojejo, v četrtfinalu dobila največ glasov s strani publike in strokovne komisije ter se uvrstila v polfinale

Prlekija-on.net, torek, 5. junij 2012 ob 14:521
Energična, zabavna in vedno nasmejana čebelica Maja - Maja Seršen, Prlečka, je v soboto na prvem resničnostnem šovu Golice TV -  Gospodinje pojejo, v četrtfinalu oddaje dobila največ glasov s strani publike in strokovne komisije ter se tako uvrstila v polfinale, ki bo že to soboto 9. junija ob 20.00 uri na Golica TV.

Če ji uspe tudi to soboto, se bo s še dvema finalistoma pomerila v finalni oddaji 16. junija v živo. V finalni oddaji je celotna izvedba spremljajočih vrhunskih ansamblov odigrana v živo, takoj za tem pa lahko gledalci glasujejo za svojega favorita, kot je to bilo tudi preteklo soboto.

Zmagovalca čakajo številne nagrade, najbolj mamljiva med njimi pa je videospot za pesem, ki ga naredi ekipa Golice TV, ki vsekakor zagotavlja veliko medijsko prepoznavnost in uspeh pri pevski karieri. Maja upa na številno podporo Prlekov in Prlečk ter obljublja veliko veselico v primeru zmage, ki jo bo organizirala s pomočjo podpornikov in prijateljev ter sorodnikov.

Maja živi in dela v Ljubljani na Veleposlaništvu Republike Avstrije. Za vikende se vrača v rodno Prlekijo v Ključarovce k dedku in babici in svoji družini, mami in očetu ter bratu, ki živijo v Banovcih. Najraje potuje in sprejema nove izzive po načelu: sreča je na strani pogumnih! Vsako leto organizira tudi t.i. "aktivacijski vikend", za svoje prijatelje iz Ljubljane, da spoznavajo njene rodne kraje. Njen obraz zažari na odru, ko zapoje tudi njena duša, zato je tudi hude zdravstvene težave pred nekaj leti (najprej operacija glasilk, potem še huda pljučnica) niso mogle ustaviti, da se na oder ne bi vrnila.

TUNČEK torek, 5. junij 2012 ob 20:08

Bravo Maja. Ke si ti ke v žlohti z Evo Sršen ? Ploskač Ploskač Ploskač

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno