Upokojensko kegljaško srečanje

Kegljače DU Radenci obiskali sovrstniki Zavarovalnice Maribor

Filip Matko, sreda, 13. junij 2012 ob 21:591
Druženje na pikniku

Druženje na pikniku

Ljubitelji kegljanja, upokojenke in upokojenci Zavarovalnice Maribor, so v sredo, 13. junija v Radencih obiskali svoje sovrstnike iz Društva upokojencev Radenci. S kegljavkami in kegljači tega društva so se pomerili na tekmi kegljišča Kegljaškega kluba Radenska v Radencih. Tam imajo vsako sredo dopoldan trening kegljanja upokojenke in upokojenci Društva upokojencev Radenci.

Tokrat so se pomerile štiri tričlanske ekipe. Zmago je osvojila prva ekipa DU Radenci (Otto Kos, Mirko Domanjko, Zoltan Časar) s 777 podrtimi keglji pred ekipo Zavarovalnice Maribor (Dragica Planinšič, Majda Štefanič, Zofka Romih) s 726 podrtimi keglji. Tretje mesto je zasedla druga ekipa DU Radenci (Jože Serban, Jaka Trebše, Majda Kaučič) s 717 podrtimi keglji, a četrto mesto tretja ekipa DU Radenci (Marta Cehtl, Anica Čagran, Metka Tropenauer) s 663 podrtimi keglji. Med tremi najboljšimi posamezniki so se znašli: 1. Zoltan Časar (289), 2. Majda Kaučič (280) in 3. Otto Kos (261), vsi člani DU Radenci.

Tekmovalnem delu je sledilo še družabno srečanje. To se je odvilo pri vikendu kegljača Mirka Domanjka na Radenskem vrhu. Tam je bila pogostitev z dobrotami z ražnja, v sosednjo vinsko klet pa je vse povabil vinski vitez Alojz Slavič. Pripravil je enkratno degustacijo svojih žlahtnih vin.

pravični sreda, 13. junij 2012 ob 23:00

Legendarni VIKEND ! To ja


Lepo, da se ljudje tako družijo. To ja Ploskač



Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno