Pohod živih mrtvecev v Mariboru

1. Mariborski Zombie walk – Pohod živih mrtvecev

Tomaž Jurič, sobota, 23. junij 2012 ob 02:42
Mariborski Zombie walk

Mariborski Zombie walk

Epidemija, s katero je okužen že večji del sveta, se širi in zajela je tudi Slovenijo. Prvi mariborski Pohod živih mrtvecev ali Zombie walk se je zgodil v petek, 22. junija, in je potekal na relaciji Pekarna – mestno jedro.

Že od devete ure dopoldan je potekalo skupinsko maskiranje v Pekarni. Udeleženci so si prinesli obleke, maske, pripomočke itd. Pri preobrazbi jim je pomagala 10-članska ekipa maskerjev, ki so jih izurili posebej za to priložnost.

Na pohod so se nato zombiji odpravili okoli 13. ure kot je bilo predvideno. Med potjo so lahko videli različne odzive ljudi. Nekateri so se jih prestrašili, spet drugi so se jim nasmejali. Po večini so ljudje pohod sprejeli z navdušenjem, slišali pa smo tudi opazke kot so ''Kaj pa ti norijo!?'' ali ''Zakaj se niso raje oblekli v angele?''. Odzivi ljudi potrjujejo, da je mariborski zombie walk dosegel svoj namen.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46