Alex Chandon predstavil film Izrojeno

Grossmannov festival je v polnem teku

Prlekija-on.net, četrtek, 19. julij 2012 ob 15:21
Alex Chandon

Alex Chandon

V sredo sta v Ljutomer prišla častni gost Goran Marković in britanski mojster splatterja Alex Chandon, ki je predstavil svoj novi film Izrojeno.

V vinskem programu so se pri Hudem mačku srečale vinske kraljice Slovenije, zvečer pa se je v Film baru Klub zgodil porngrind/death/thrash metal dogodek z Vulvathrone, Vasectomy in Megalopolis na koncertu Monsters of Lotmerk.

Režiser Alex Chandon se je z grozljivkami začel ukvarjati v začetku 90-ih s kratkimi VHS filmi. Po prvem celovečercu, seksi komediji Pervirella, je v sodelovanju z gothic/black metal skupino Cradle of Filth posnel horror uspešnico Cradle of Fear, pa tudi šokantne videospote za pesmi From Cradle To Enslave, No Time to Cry in Her Ghost in the Fog. Po nekajletni odsotnosti predstavlja Inbred njegovo zmagoslavno vrnitev.

Film Izrojeno bo na sporedu še v petek, 20.7. ob 21:00 v Kino dvorani Kulturni dom.

Štirje mladi prestopniki se z vzgojitelji odpravijo na delovni konec tedna v vasico Mortlake, ki slovi kot izjemno zaprta skupnost. Manjši nesporazum z lokalnimi mladostniki preraste v krvavo nočno moro. Ostane le vprašanje, kdo bo preživel in kaj bo ostalo od njega…

Zmagoslavna vrnitev angleškega mojstra gravža Alexa Chandona po nekajletnem premoru. Inbred je eksploziven koktejl britanskega črnega humorja in nebrzdanega splatterja z neverjetnimi posebnimi učinki, ki odpirajo do sedaj še nevidene dimenzije filmskega mesarjenja!

Režiser Alex Chandon se je z grozljivkami začel ukvarjati v začetku 90-ih s kratkimi VHS filmi. Po prvem celovečercu, seksi komediji Pervirella je v sodelovanju z gothic/black metal skupino Cradle of Filth posnel splatter uspešnico Cradle of Fear, pa tudi šokantne videospote za pesmi From Cradle To Enslave, No Time to Cry in Her Ghost in the Fog.

Spodaj si lahko ogledate utrip tretjega dne festivala.



Več v Glasba in film