70-letni Josip Piskač na klopi NK Ljutomer

Klub bo priložnost nastopanja v tretjeligaški konkurenci ponudil domačim, mladim nogometašem

Prlekija-on.net, sobota, 21. julij 2012 ob 12:313
NK Ljutomer

NK Ljutomer

Članska ekipa NK Ljutomer je pričela priprave za novo sezono, v kateri bo zaigrala v 3. SNL - vzhod. Pred pričetkom priprav je prišlo do določenih sprememb v strokovnem in igralskem kadru. Dolgoletnega trenerja številnih ljutomerskih selekcij Rudija Vihra je na trenerski klopi nasledil hrvaški strateg Josip Piskač.

Piskač je 70-letni priznani strokovnjak iz Varaždina, ki je med drugim vodil drugoligaško ekipo iz Čakovca, tretjeligaša Graničarja iz Kotoribe ter varaždinsko Slobodo. Poznan je tudi kot nogometni inšturktor Hrvaške nogometne zveze.

Do sprememb je prišlo tudi v igralskem kadru. Odšli so Dejan Žnidarič, Denis Vogrinec in Marko Fajdiga. Vodstvo kluba se je odločilo, da bo priložnost nastopanja v tretjeligaški konkurenci ponudilo domačim, mladim nogometašem, ki so si tudi priborili nastop v višjem rangu tekmovanja, glede na to, da prestopni rok traja do konca avgusta pa ni izključena tudi kakšna okrepitev.

Sicer pa so se pripravam članske ekipe priključili dosedanji mladinci Nino Bertalanič, Alen Leben in Uroš Mlinarič, na dvojno registracijo pa bosta za Ljutomer nastopila tudi obetavna mladinca soboške Mure 05 Tomaž Podgorelec in Luka Ciglarič.

V pripravah bo Ljutomer odigral številne tekme, prvo že to nedeljo, ko se bo v Ljutomeru v tekmi zaprtega tipa pomeril z novih hrvaškim tretjeligašem Poletom iz Svetega Martina na Muri.


Več v Šport