Maja Seršen in balada Na drugi obali

Pesem Na drugi obali je baladna popevka, ki bo poslušalce spomnila na minljivost ljubezni, bolečino slovesa in hrepenenje po preteklosti

Prlekija-on.net, petek, 17. avgust 2012 ob 13:09
Maja Seršen

Maja Seršen

Energična, zabavna in vedno nasmejana čebelica Maja - Maja Seršen, je posnela novo pesem z naslovom Na drugi obali, ki je delo producenta Dejana Boroviča iz Studia Logic iz Murske Sobote, besedilo pa je nastalo pod peresom izvrstnega Ferija Lainščka, katerega verzi so zaživeli v čudoviti melodiji Eve Hren.

Pesem Na drugi obali je baladna popevka, ki bo poslušalce spomnila na minljivost ljubezni, bolečino slovesa in hrepenenje po preteklosti. Za skladbo je bil posnet tudi videospot, ki je bil premierno predstavljen in je delo NT Produkcije pod režisersko taktirko Nejca Tomšiča. Posnet je bil na Slovenski obali in v Murski Soboti.

Kdo je Maja Seršen z umetniški imenom MajaBee?
Pevka številnih žanrov in glasbenih zvrsti. Iskrena, nasmejana, energična Prlečka, ki je vedno dobre volje, zato ji prijatelji pravijo 'prleški sonček'. Glasba je že od najstniških let njena prva ljubezen, kateri se predaja s polno mero vztrajnosti, predanosti in resnosti. Svojo pot je začela že pri 16-ih letih v skupini Špik, ki je leta 2002 sodelovala na Orionu, zatem nadaljevala samostojno pot s sodelovanjem na festivalu Melodije morja in sonca 2006 ter na nekaterih drugih odmevnih slovenskih festivalih oz. pevskih tekmovanjih bodisi kot solistka ali kot spremljevalna vokalistka.

Kakšna je glasba MajaBee?
Glasbo, ki jo Maja v zadnjih letih poje, je težko omejiti s poimenovanjem, saj je zelo široka. Verjame, da vsako besedilo zahteva svojo interpretacijo. Žanrsko najbližje so ji popevke in šansoni, saj lahko z njimi pripoveduje čutne zgodbe in se dotakne poslušalcev. Glasbo najraje ustvarja s preverjenimi slovenskimi avtorji (Feri Lainšček, Damjana Kenda Hussu, Eva Hren, Sašo Fajon), zato je k sodelovanju pri ustvarjanju nove skladbe povabila izvrstno moško vokalno zasedbo Aeternum, ki prihaja iz Prekmurja. Le-ta je uveljavljena že z dolgoletnimi sodelovanji in nagradami na tekmovanjih in ima za sabo številne nastope kot tudi žanrsko širok in obširen program.

Želja MajeBee je predvsem ustvarjati spevne popevke, ki bodo božale poslušalce z nežnimi ritmi in jih pritegnile z iskreno pripovedjo o ljubezni kot gonilni sili …

Spodaj si lahko ogledate videospot za pesem Na drugi obali, ki jo v družbi kvinteta Aeternum izvaja Maja Seršen.



Več v Glasba in film