Mi2 poskrbeli za nepozaben zaključek DLUKfesta

Zaključek DLUKfesta z eno izmed najboljših slovenskih rokerskih skupin - Mi2

Sara Munda, nedelja, 26. avgust 2012 ob 19:26
Mi2 na DLUKfestu

Mi2 na DLUKfestu

V Središču ob Dravi se je ta vikend odvijal DLUKfest, ki ga je Društvo ljubiteljev umetnosti in kulture letos priredilo že drugo leto. Dogajanje se je raztegnilo čez petek in soboto, 24. in 25. avgusta 2012, ko so na koncertnem odru nastopili Mi2.

V petek so organizirali Astro večer in opazovanje zvezd s teleskopom, še pred tem je Mitja Govedič, študent fizike, predaval o polarnem siju.

V soboto se je odvijal turnir v odbojki na mivki. Istočasno so potekale tudi otroške delavnice, kjer so izdelovali leteče zmaje, nakit in okraske. Popoldne so si obiskovalci lahko ogledali večni derbi med ekipama NK Središče in NK Carrera Optyl Ormož. Na tekmi je slavila domača ekipa, NK Središče, z rezultatom 5:1.

Dogajanje se je zvečer preselilo v Pub Akcija, kjer so nastopile tri skupine. Predskupini eni izmed najboljših slovenskih rokerskih skupin – Mi2, sta bili Zen iz Ptuja in Hangover iz Varaždina. Zvezda večernega koncerta je bila vsekakor skupina Mi2, ki je poskrbela za odlično vzdušje in zaključek počitniških dni.


Več v Družabno