Maja iz Radoslavcev prejela 10.000 evrov

Keš klic, ki ga izvaja Radio Center, je klic, kjer se morate, ko zazvoni telefon, javiti z: Nov glasbeni miks za vso Slovenijo

Prlekija-on.net, sreda, 29. avgust 2012 ob 09:401
Polona in Sašo z Majo in njenimi sodelavci, foto: Radio Center

Polona in Sašo z Majo in njenimi sodelavci, foto: Radio Center

Danes zgodaj zjutraj je Maja Košti iz Radoslavcev iz Radia Center prejela "Keš klic" ter se pravilno oglasila in zadela 10.000 evrov. Polona in Sašo sta se tako odpravila na pot k njej, da sta ji izročila ček.

Maja je stara 32 let, poročena in mamica dveh punčk, Tinke in Anike. Njen mož jo je navdušil nad motorji, sicer pa je strastna tekačica in teče tudi na maratonih, kjer se bo v kratkem prvič pomerila na 10 km. Dela pa na upravni enoti v Gornji Radgoni, kot svetovalka.

Keš klic, ki ga izvaja Radio Center, je klic, kjer se morate, ko zazvoni telefon, javiti z: Nov glasbeni miks za vso Slovenijo. Kličejo pa vsak delovnik, vsako uro.

Na Keš klic se lahko prijavite na spletni strani radia, morda naslednjič pokličejo prav vas. Prijavite lahko tudi svoje sorodnike, sodelavce, prijatelje, ... če namreč vas ne dobijo na telefon, kličejo vaše najbližje.

Maji čestitamo tudi mi!

Spodaj si lahko ogledate še video, kako sta Polona in Sašo obiskala Majo.


pravični sreda, 29. avgust 2012 ob 13:19

Saj je fajn, kaj zadeti tako. Jaaa

ČESTITKE ! To ja Ploskač

Problem pa je, ker je to bruto znesek. Žalosten

Sedaj bo to treba prišteti k ostalim letnim dohodkom in z malo smole se zgodi, da padeš v višji razred obdavčitve in bo dohodnina še večja, kot prej tudi za ostale dohodke. Šokiran Žalosten Mislec Hudi



Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno