Janši naj bi grozil nekdo iz radgonskega konca

Kriminalisti preiskujejo domnevne grožnje premierju Janezu Janši

Prlekija-on.net, petek, 7. september 2012 ob 15:192
Policija primer še preiskuje

Policija primer še preiskuje

Spletni portal Dnevnik.si danes poroča, da kriminalisti iz Murske Sobote preiskujejo domnevne grožnje predsedniku vlade Janezu Janši.

"Ker je zadeva še v fazi predkazenskega postopka, ne moremo govoriti o podrobnostih," je na njihova vprašanja odgovoril tiskovni predstavnik PU MS. Kljub temu so se pri Dnevniku dokopali do nekaterih podrobnosti. Po njihovih neuradnih podatkih naj bi moški z radgonskega konca na enem od socialnih omrežjih zapisal, da bo premierja Janšo postavil pred puškin merek. Preiskovalci so avtorju zapisa zasegli računalnik, preiskava pa bo pokazala, ali gre zgolj za besede ali za sporočilo, ki ga je treba jemati resno.

Minuli mesec so slovenski policisti že preiskovali grožnje predsedniku vlade. Takrat se je izkazalo, da je grozilno sporočilo prek portala e-uprave poslal moški v imenu soseda, saj se mu je želel maščevati zaradi njunega sosedskega spora.

Mike666 sobota, 8. september 2012 ob 07:57

Še ke več bo kak samo grožnje. Pa ne samo JaJote. Še malo do se špilali pa de nekome prekipelo te pa do šli lepo po vrste. Strelec

pravični sobota, 8. september 2012 ob 12:29

Radgonski konec je itak zelo znan, da je fuuuulllll prepreden s starimi komunisti. Hjooj Hjooj Hjooj

Po vsem svetu je znano, ko nekdo po spletu grozi določenim ljudem, da nekaj odstotkov teh ljudi, potem grožnje uresniči. Šokiran Žalosten Mislec

Zato so organi pregona sklenili, da se bodo poslej vse take grožnje preiskovale. To ja

Mike666, skrij to puško. Jaaa

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika