Ljutomer preko Rome v naslednji krog pokala

Avto Rajh Ljutomer - Roma 4:1 (4:0)

Prlekija-on.net, četrtek, 27. september 2012 ob 00:38
Alen Leben (v sredini) je dosegel vse štiri zadetke za Ljutomer

Alen Leben (v sredini) je dosegel vse štiri zadetke za Ljutomer

V sredo, 26. septembra, je bil odigran tretji krog pokalnega tekmovanja Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota za člane, kjer nastopa tudi Avto Rajh Ljutomer, ki je gostil nogometaše Rome iz Vanče vasi ter ob odsotnosti nekaterih standardnih članov prve enajsterice, brez težav slavil s 4:1 (4:0).

Tekma je bila praktično odločena že v prvem polčasu, ko se je s štirimi zadetki izkazal Alen Leben. V drugem polčasu je Roma le nekoliko ublažila poraz, ko je za končni rezultat 4:1 zadel Milivoj Grebenar.

Avto Rajh Ljutomer se bo v naslednjem krogu pomeril z eno izmed ekip, ki so na sredinih tekmah prav tako slavile. To so Farmtech Veržej, Šalovci, Čarda, Agroservis Beltinci, Slatina ter Grad, ki je bil prost. Žreb bo v prihodnjih dneh na sedežu Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota.

Avto Rajh Ljutomer - Roma 4:1 (4:0)
60; Leben 2., 30., 36., 43.; Grebenar 56.

Trener Josip Piskač je na zelenico poslal enajsterico: Mlinarič, Novak, Bertalanič, Žinko, Grizold, Munda, Smolkovič, Karić, Vogrinec, Fasvald in Leben, v drugem polčasu pa so zaigrali še Panič, Jelen, Kardinar, Rudolf in Kristl.

Ostale tekme:
Kema Puconci - Farmtech Veržej 0:4 (0:0)   
Rakičan - Šalovci 3:5 (1:1)   
Serdica Kl.Šinko - Čarda 0:1 (0:0)   
Agroservis Beltinci - Radgona 9:0 (1:0)   
Tromejnik - Slatina 1:2 (1:1)

V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj igre ter gole za 2:0, 3:0 in 4:0.



Več v Šport