Odranci iz Ljutomera z zmago

Avto Rajh Ljutomer - Odranci 0:2 (0:2)

Prlekija-on.net, nedelja, 21. oktober 2012 ob 09:49
Avto Rajh Ljutomer - Odranci

Avto Rajh Ljutomer - Odranci

V soboto, 20. oktobra, je v devetem krogu 3. SNL - vzhod, Avto Rajh Ljutomer gostil Odrance. Tekma je bila odločena že v prvem polčasu, ki so ga Odranci dobili z 2:0, rezultat pa se do konca tekme ni več spremenil. Za Odrance sta zadela Dejan Sreš in Nikola Tompa.

Domači publiki sta se ponovno predstavila tudi ljutomerčana Dejan Žnidarič, ki je lansko sezono tresel mreže še za Ljutomer ter pomočnik trenerja pri Odrancih, Rudi Viher, lansko sezono še trener Ljutomera.

V 20. minuti se je poškodoval Domen Fasvald, ki so ga zaradi zloma roke prepeljali v bolnišnico, zanj pa je jesenski del prvenstva že končan.

Ob polčasu so organizatorji ter generalni sponzor Avto Rajh, izžrebali tri kupce vstopnic, ki so se nato pomerili v streljanju kazenskih strelov. Benjamin Kosi, ki je edini zadel kazenski strel, bo tri dni brezplačno vozil enega izmed Fordovih lepotcev. Izvajalcem kazenskih strelov, je nasproti stal rezervni vratar Ljutomera, Uroš Mlinarič.

Trener Josip Piskač je tekmo pričel z naslednjo enajsterico: Fajfar, Bertalanič, Kuzmanovski, Podgorelec, Žinko, Karić, Grizold, Munda, Vogrinec, Fasvald in Panič, v nadaljevanju pa so zaigrali še Leben, Majerič in Ciglarič.

Avto Rajh Ljutomer - Odranci 0:2 (0:2)
150; Sreš 6., Tompa 29.

Farmtech Veržej nadaljuje z odličnimi predstavami, saj so v gosteh premagali ekipo Malečnika in sedaj sami zasedajo vrh lestvice. Ljutomer je na devetem mestu.

Ostale tekme:
Malečnik - Farmtech Veržej 1:2 (0:2)
Čarda - Rakičan 7:0 (3:0)
Zreče - Tromejnik G-Sukič 2:0 (1:0)
Koroška Dravograd - Aha Emmi Bistrica 3:1 (1:1)
Grad - Kovinar Štore 21.10.12 ob 15.30
Agroservis Beltinci - Šmarje pri Jelšah 21.10.12 15.30

V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj igre v Ljutomeru ter izvajanje kazenskih strelov gledalcev.



Več v Šport