Podjetje GMT odprlo trgovino v Ljutomeru

Podjetje, ki letos praznuje 20 let, ima v Sloveniji številne trgovine, novo odprta v Ljutomeru je že 17. po vrsti

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. oktober 2012 ob 14:47
GMT tudi v Ljutomeru

GMT tudi v Ljutomeru

Podjetje GMT iz Murske Sobote, je v soboto, 20. oktobra, v Ljutomeru odprlo novo trgovino z avtodeli. Podjetje, ki letos praznuje 20 let, ima v Sloveniji številne trgovine, novo odprta v Ljutomeru je že 17. po vrsti. V njej bo na voljo široka paleta izdelkov s področja rezervnih avtomobilskih delov, olj in maziv, omogočila pa je tudi tri nova delovna mesta.

Podjetje je lani od prodaje ustvarilo 41 milijonov evrov, od tega je čisti dobiček znašal 4,5 milijona evrov. Po izboru Dnevnika je podjetje GMT letos dravsko - pomurska gazela.

Tomaž Gider, prokurist podjetja GMT je ob tem povedal, da so uporabno dovoljenje uspeli pridobiti v treh mesecih, sam objekt pa ponuja 200 kvadratov trgovskih površin, nekaj manj kot 900 kvadratnih metrov skladiščnih površin ter 2,6 kilometra prodajnih polic, ki so jih uspeli zapolniti z nekaj več kot 10.000 različnimi izdelki.

Poudaril je še, da je v njihovem poslovanju zelo pomembno, da dobro sodelujejo tudi z lokalno skupnostjo ter da kupci in poslovni partnerji ne bodo deležni le široke palete izdelkov, temveč bodo deležni tudi dodatnih strokovnih nasvetov in pravih usmeritev pri odločitvi za pravilen nakup. Ob tej priložnosti so Občini Ljutomer podarili tudi darilni bon v vrednosti 3.000 evrov za nakup otroških igral, ki ga je sprejela županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba.

Trak so slovesno prerezali direktor družbe Vlado Karoly, prokurist Tomaž Gider in županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba.

Na otvoritvi sta v glasbenem delu nastopili tudi Alma Merklin in Tjaša Žalik, obiskovalci pa so se lahko sprehodili med založenimi policami trgovine ter se posladkali s torto, ki so jo ob tem pripravili pri podjetju.


Več v Gospodarstvo