Ljutomer porazil Beltince v gosteh

Agroservis Beltinci - Avto Rajh Ljutomer 2:4 (0:3)

Prlekija-on.net, sreda, 24. oktober 2012 ob 20:35
Avto Rajh Ljutomer

Avto Rajh Ljutomer

V sredo, 24. oktobra, je bil odigran četrti krog pokalnega tekmovanja Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota za člane, kjer nastopa tudi Avto Rajh Ljutomer. Tokrat so se ljutomerčani pomerili z ekipo Agroservis Beltinci ter jih premagali z rezultatom 4:2 in se uvrstili v nadaljnje tekmovanje pokala.

Že prvi polčas je Ljutomer dobil s 3:0, ko so zadeli Alen Leben, Tadej Vogrinec in Primož Smolkovič. Beltinci so se ob koncu tekme med 82. in 84. minuto vrnili v igro, ko sta Milko Kovač iz enajstmetrovke in Luka Pejnovič znižala na 3:2, a je tekmo dve minuti pred koncem odločil s svojim drugim zadetkom Tadej Vogrinec. Za končni rezultat 4:2 je zadel iz bele točke.

Agroservis Beltinci - Avto Rajh Ljutomer 2:4 (0:3)
100; Kovač 82./11m, Pejnovič 84.; Leben 25., Vogrinec 35., 88./11m, Smolkovič 39.

Trener Josip Piskač je na zelenico poslal enajsterico: Fajfar, Novak, Bertalanič, Podgorelec, Žinko, Rudolf, Munda, Smolkovič, Vogrinec, Leben in Panič, v drugem polčasu pa so zaigrali še Oletič, Ciglarič in Majerič.

Ostali tekmi:
Grad - Čarda 1:2 (0:2)    
Šalovci - Slatina 0:4 (0:2)

Farmtech Veržej je bil prost.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport