37-letnica naj bi zakrivila detomor

Kriminalisti trupla novorojenčka doslej še niso našli

Prlekija-on.net, petek, 2. november 2012 ob 10:01
Detomor naj bi se zgodil v Cerovcu

Detomor naj bi se zgodil v Cerovcu

Kriminalisti mariborske policijske uprave v Cerovcu preiskujejo sum detomora. Zločin naj bi storila 37-letnica, sicer mati treh otrok. Grozljiva vest o tem dejanju, naj bi se pričela širiti že prejšnji teden, ko naj bi policijo o izginotju novorojenčka opozorili sosedje osumljene, poroča časnik Večer.

Pri omenjenem časniku naj bi neuradno tudi izvedeli, da naj bi osumljenka policistom dejanje priznala, a kriminalisti trupla novorojenčka doslej niso našli.

Detomor bi se sicer naj zgodil pred dnevi, zadnjih pet dni pa policija intenzivno išče trupelce. Osumljena naj bi bila mati treh otrok, hčere, ki obiskuje srednjo šolo, sina osnovnošolca in sina, ki še obiskuje vrtec. Osumljena naj bi doma in brez zdravniške oskrbe rodila že šest tednov nazaj, detomor pa naj bi zakrivila, ko je bil otrok star že tri tedne.

Odgovora na vprašanje, ali se je detomor res zgodil, kriminalisti še nimajo, policisti, ki zadevo preiskujejo pa zaradi občutljivosti primera še nočejo govoriti, dokler primera ne bodo raziskali.


Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25