V Ljutomeru potekal 2. mednarodni rekreativni badminton turnir

Na turnirju je sodelovalo 9 badminton klubov iz Slovenije in Hrvaške s 36 igralci

Bianca Žitnik, nedelja, 11. november 2012 ob 14:401
Badminton turnir v Ljutomeru

Badminton turnir v Ljutomeru

V športni dvorani ŠIC Ljutomer, se je v soboto 10.11.2012, odvijal 2. mednarodni rekreativni turnir Ljutomer Open v organizaciji Badminton kluba Ljutomer.

Na turnirju je sodelovalo 9 badminton klubov iz Slovenije in Hrvaške s 36 igralci. V tekmah pa se je pomerilo tudi 6 otrok, ki obiskujejo tečaj badmintona v ŠIC-u.

Tekmovanje se je odvijalo v A in B kategoriji. V kategoriji A ženske posamezno si je zlato priigrala Bianca Žitnik, srebrna je bila Brigita Golob, bronasta pa Klaudia Kosec Radin. Pri moških v isti kategoriji je slavil Samo Lipušček, drugi je bil Sašo Zrnec, tretji pa Jurij Rudolf. V B moški kategoriji se je zmage veselil Antonio Lovrić, drugi je bil Boris Slanc, tretji pa Damir Tretinjak.

Pri ženskih dvojicah sta se najbolje odrezali Bianca Žitnik in Maja Primožič, drugo mesto sta osvojili Branka Gert in Klaudia Kosec Radin, tretje mesto je pripadlo Arabeli Alt in Ani Šterman. V moških dvojicah sta premagala vso konkurenco Dejan Žalik in Milko Pečanič, drugo mesto sta si priigrala Andrej Kokol in Rajko Tomič, bronasta medalja pa je pripadla Antoniu Lovriću in Borisu Slancu.

Kategorija A mix je prinesla zmago Klaudii Kosec Radin in Rajku Tomiču, sledila sta Nina Kovačič in Miroslav Vurdelja, bron pa je pripadel Bianci Žitnik in Antoniu Lovriću. V karegoriji B mix pa sta bila najboljša Mojca Škof in Andrej Kokol, druga sta bila Maja Primožič in Zoran Halič, tretja pa Simona Butolen in Dare
Vargazon.


Več v Šport