Tretje kolo Prleške judo lige za najmlajše

Tokrat smo lahko videli pozitiven napredek marsikaterega tekmovalca

Nuša Novak, torek, 13. november 2012 ob 23:17
Tretje kolo Prleške judo lige

Tretje kolo Prleške judo lige

V nedeljo, 11. novembra 2012, je potekalo že tretje kolo Prleške judo lige za najmlajše 2012, v judo dvorani v Šic-u. Tekmovalci so bili tudi sedaj tako kakor v ostalih dveh kolih, razdeljeni po letnicah rojstva, in sicer ob 16.00 uri so s turnirjem pričeli letniki 2002 in 2003, ob 17.00 uri so nadaljevali letniki 2004 in ob 18.00 uri pa so s turnirjem zaključili letniki 2005. Vsi otroci so bili razporejeni v skupine do pet tekmovalcev, tako da so istočasno lahko tekmovale tri skupine.

Pred pričetkom turnirja, so se vsi tekmovalci najprej dobro ogreli, nato pa z vso močjo nadaljevali z boji po skupinah, ki so bile razporejene glede na težo tekmovalcev.

Tisti, ki turnirje redno spremljamo, smo lahko videli pozitiven napredek marsikaterega tekmovalca, ki je od prvega kola pa do danes, pokazal neverjeten preobrat. Treba je vedeti, da star pregovor, ki pravi »Važno je sodelovati in ne zmagati«, tudi včasih ne drži zagotovo tako. Naši mladi nadebudni judoisti, namreč hrepenijo po osvojenih medaljah ter hitijo novih zmagam naproti.

Iskrene čestitke vsem udeležencem tudi v tem terminu, predvsem pa zmagovalcem in organizatorjem, že tretjega turnirja Prleške judo lige za najmlajše 2012, predvsem pa veliko uspehov še v zadnjem, četrtem turnirju, ki bo potekal 2. decembra 2012.


Več v Šport