Pohod s kartaškim zaključkom

Člani Športnega društva invalidov upokojencev Radenci so se podali na rekreativni pohod, ki so ga zaključili s kartanjem

Filip Matko, nedelja, 25. november 2012 ob 08:50
Pohod s kartaškim zaključkom

Pohod s kartaškim zaključkom

V petek, 23. novembra, se je ob 10. uri pri Okrepčevalnici Simona v Radencih zbrala »enajsterica pogumnih« (ena članica in deset članov) iz Športnega društva invalidov upokojencev Radenci, ki so pravzaprav tudi člani tamkajšnjega društva upokojencev.

Podali so se na rekreativni pohod po domačem kraju ter njegovi okolici. Med pohodom so večkrat počivali, največ moči pa so si povrnili po vrnitvi v Radence. Na cilju, v Okrepčevalnici Simona, kjer je bil tudi start pohoda, je sledila krepka, prava domača malica: kislo zelje s pečenico.

Toda družabno srečanje s tem še ni bilo končano. Med seboj so se pomerili še v kartanju. Na kartaškem turnirju v »šnopsu« je bilo še šest dodatnih udeležencev. Pod budnim očesom vodje tekmovanja, Branka Karasa, je prvo mesto osvojil Stanko Borkovič, za njim pa sta se uvrstila Ladislav Pišek (na drugo mesto) in Franc Čuk (na tretje mesto). Vendar so si vsi obljubili, takšnega mnenja je tudi predsednik ŠDIU Franjo Zver, da bodo s podobnimi aktivnostmi nadaljevali tudi v prihodnje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport