Zaključni turnir Prleške judo lige za najmlajše 2012

Ob koncu turnirja so vsi tekmovalci prejeli zaslužene medalje

Nuša Novak, četrtek, 6. december 2012 ob 11:40
Zaključni turnir Prleške judo lige

Zaključni turnir Prleške judo lige

V nedeljo, 2. decembra 2012, je potekalo zadnje oziroma četrto kolo Prleške judo lige za najmlajše 2012, v judo dvorani v Šic-u.

Tekmovalci so bili tako kakor v ostalih treh kolih, razdeljeni po letnicah rojstva, in sicer ob 14.00 uri so s turnirjem pričeli letniki 2002 in 2003, ob 15.00 uri so nadaljevali letniki 2004 in ob 16.00 uri so s turnirjem zaključili letniki 2005. Vsi otroci so bili razporejeni v skupine do pet tekmovalcev, vendar so bile skupine malce drugače razporejene kakor v prejšnjih kolih, zaradi manjkajočih tekmovalcev.

Za razliko od ostalih turnirjev, je tokrat med tekmovalci, trenerji in obiskovalci prevladovala drugačna energija, saj je bil to odločilni turnir, ki je odločal o skupnih točkah naših malih judoistov. Najprej so se spet vsi tekmovalci dobro ogreli, nato pa nadaljevali z borbami. Neverjetno koliko truda, energije, moči in tekmovalnosti, smo lahko videli pri mladih tekmovalcih, samo zato, da bi vsak pridobil čim več točk in s tem osvojil čim boljši rezultat.

Ob koncu turnirja so vsi tekmovalci prejeli zaslužene medalje, majice z logotipom Prleške judo lige 2012 ter bon za hrano in pijačo pri Happy Kebap.

Iskrene čestitke vsem udeležencem v zadnjem turnirju, predvsem pa čestitke vsem zmagovalcem in organizatorjem vseh štirih turnirjev Prleške judo lige za najmlajše 2012, predvsem pa veliko uspehov tudi v prihajajočem letu 2013.


Več v Šport