Turnir Janka Makoterja osvojili SM Team

SM Team so turnir osvojili tretjič zapored

Prlekija-on.net, nedelja, 9. december 2012 ob 23:354
SM Team

SM Team

V soboto, 8. decembra, je v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, potekal 13. turnir v malem nogometu v spomin na Janka Makoterja. Zaradi slabih vremenskih razmer, je nekaj ekip odpovedalo svoj nastop, na turnirju pa jih je nastopilo 15.

Turnir je spremljalo okoli 500 obiskovalcev, ki so lahko videli kakovostne dvoboje na katerih so se predstavili številni slovenski reprezentanti malega nogometa ter nogometaši, ki nastopajo za klube v prvi in drugi slovenski ligi. Ekipe so s svojimi igrami potrdili, da gre za enega najmočnejših tovrstnih turnirjev v Sloveniji.

V finalu turnirja sta se pomerili domači ekipi Prleškega študentskega kluba (PŠK) in SM Team. Na koncu so se zmage tretje leto zapored veselili slednji, ki so zmagali z rezultatom 4:1, nastopili pa so v sestavi: Edis Kukavica, Milivoje Simeunović, Igor Osredkar, Damir Pertič, Uroš Kroflič, Alen Fetić, Miodrag Vujović in Gregor Režonja.

Tretje mesto je osvojila ekipa Kaučič bar Sima iz Ptuja, ki je v tekmi za tretje mesto s 4:3 premagala ljutomersko ekipo Meteorplast mladi.

Najboljši strelec turnirja je bil z osmimi zadetki Bojan Klemenčič iz ekipe Fa Maik Slovenske gorice, najboljši igralec je bil Alen Fetić iz ekipe SM Team, najboljši vratar pa Matej Duh iz ekipe PŠK.



Več v Šport