Na drugi Prekmurski vstaji okrog 100 ljudi

Zaradi protestov odpoved koncerta Orkestra slovenske policije

Prlekija-on.net, petek, 14. december 2012 ob 00:022
Prekmurska vstaja

Prekmurska vstaja

V petek, 14. decembra, je na Trgu zmage v Murski Soboti, potekala druga Prekmurska vstaja proti politiki Republike Slovenije. Ob istem času je v Mariboru potekala 4. mariborska vstaja, kjer so "pekli hobotnico".

Prejšnji petek, se je na prvi Prekmurski vstaji, zbralo okrog 2.500 protestnikov, protest pa je potekal mirno, na tokratnih protestih pa se je zbralo precej manj ljudi, okoli 100, ki so se do 18. ure razšli.

V Murski Soboti je »vdaro gron«
V Murski Soboti je »vdaro gron«

Iz PU Murska Sobota, so ob tem pozivali k k mirnim protestom: "Ker vsi želimo, da se protest po vzoru iz nekaterih slovenskih mest ne bi sprevrgel v nasilje, pomurski policisti pozivamo vse udeležence shoda, naj svoja mnenja in stališča izražajo na miren in strpen način."

Odpoved koncerta Orkestra slovenske policije
Zaradi napovedanih protestov, je bil odpovedan tudi božično - novoletni koncert Orkestra slovenske policije, ki bi moral biti v Murski Soboti.

pravični petek, 14. december 2012 ob 00:41

Najprej naj policija razžene protestnike. To ja Hihihi

Potem pa naj ima Orkester slovenske policije koncert. To ja

Kakšni vneti protestniki pa lahko zunaj na hladnem pojejo. Hihihi Zloba Hahaha

Zdaj, ko je fajn hladno je najbolj učinkovit vodni top. Hihihi Hihihi Hihihi Zloba Zloba Zloba Hahaha Hahaha Hahaha

Čez 5 minut ne bo nikogar več. To ja

Doma se bodo odtajali. Hihihi Zloba Hahaha


Ivek petek, 14. december 2012 ob 09:49

Ko si enkrat hvalil Hitlerja sem dopustil, da se ti je zareklo. Zdaj vidim, da se ni. Vse si povedal o sebi!

Žal mi je zaradi odpovedi koncerta. S tem je prizadejana moralna škoda policiji, ki jo delajo osebki z "demokratičnim" razmišljanjem. S pretirano demonstracijo sile, načrtno poskušajo napraviti prazen prostor med policijo in ljudmi, da bi lahko uporabili vsa represivna sredstva. Hujskači in "pravičniški" podporniki so del tega scenarija. Ta priporoča naj oblast najprej razžene ljudi, potem naj jim pa zaigra.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno