V soboto prihaja Gibonni

Koncert bo v soboto, 22. decembra, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru ob 20. uri

Prlekija-on.net, sreda, 19. december 2012 ob 16:35
Gibonni se po enoletnem premoru vrača na odre

Gibonni se po enoletnem premoru vrača na odre

V soboto, 22. decembra, v Ljutomer prihaja Gibonni, eden najuspešnejših hrvaških kantavtorjev in svetovno priznani glasbenik. Po enoletnem premoru prihaja s svojo 8-člansko zasedbo, koncert pa bo v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru ob 20. uri.

Njegova glasba (svojevrstna mešanica popa, etna in »world« glasbe) je svojstvena zaradi edinstvene, melanholične mediteranske atmosfere in intimne lirike. Njegove pesmi so izvajali mnogi znani hrvaški glasbeniki, na številnih prireditvah pa so osvajale tudi prestižne glasbene nagrade. Ne bi zgrešili, če bi rekli, da je Gibonni ena redkih pravih »mainstream« glasbenih zvezd na Hrvaškem.

Mnoge njegove pesmi (Mirakul, Libar, Tempera, Dvije duše, Žeđam, ...) so s svojo priljubljenostjo presegle meje Hrvaške in Gibonni svoje ganjenosti nad polnimi dvoranami, ne skriva.

Poleg glasbene ustvarjalnosti in vrhunske lirike nas vedno znova prepriča s svojo preprostostjo, ki pričara spontano vrhunsko atmosfero polno energije in čustev.

Spektakularni koncerti, ki so kar naprej razprodani zbujajo od glave do pete in zato Gibonnija pričakujemo z odprtimi rokami.

Se vidimo 22.12.2012 ob 20. uri v športni dvorani ŠIC Ljutomer. Vstopnice so še vedno na voljo v Šic baru, cena v preprodaji je 15 evrov, na dan koncerta pa 18 evrov.

Predvajalnik



Gibonni prihaja v Ljutomer


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46