Prlekija über alles!

V baru Klub v Ljutomeru sta nastopili domači zasedbi Cyphre Louis in Odpisani

Prlekija-on.net, nedelja, 23. december 2012 ob 11:20
Odpisani

Odpisani

Na tokratnem sobotnem koncertu v baru Klub, se je zgodila Prlekija über alles, kjer sta nastopili odlični domači zasedbi Cyphre Louis in Odpisani, ki sta poskrbeli za pravo rockersko atmosfero.

Cyphre Louis je ljutomerska rock/psyhobilly skupina, ki je nastala leta 2009. Njihova glasba je nekakšen talilni lonec old school rock’n'rolla, punka, country rocka, surfa in rockabillyja. V živo so se predstavili v dobri luči ter dokazali, da pristni in brezkompromisni rock’n'roll v Lotmerki še vedno živi.

Nato so nastopili še hard-core punk band Odpisani, ki jih ni potrebno posebej predstavljati, saj so stari znanci slovenske glasbene scene, ki so se v letu 2010 po 7 letih vrnili na koncertne odre. Odpisani so v svoji karieri med drugim nastopili na Novem Rocku 96, The best od Novega Rocka 91-96..., bili so predskupina Faith No More, Lurkers, GBH, ..., koncertirali po Nizozemski, Nemčiji, Hrvaški, Slovaški, Madžarski in Sloveniji. Skupina v zadnjem času pospešeno dela na novih skladbah za svoj tretji album, ki bo izšel naslednje leto. Na tokratnem koncertu so predstavili tudi novo skladbo - Jeba, s prihajajočega albuma ter seveda ves starejši repertoar, s komadi kot so Lotmerk, Popež, Nesmrtniki, Slovenija 2002, BE, Cika, Naša krila, Sami psi, ...







Več v Družabno