Koncert skupine The Cock Tails v Središču ob Dravi

Predpraznično rajanje v Pubu Akcija

Maja Majč, ponedeljek, 24. december 2012 ob 19:32
The Cock Tails v Pubu Akcija

The Cock Tails v Pubu Akcija

V Središču Ob Dravi je v soboto, 22. decembra, po predstavitvi filma Vinopiri: Krvni davek v Sokolani, bil v Pubu Akcija koncert skupine iz Radencev, s hudomušnim imenom The Cock Tails. Leto 2012 se končuje, in ker DLUK-ovci (Društvo ljubiteljev umetnosti in kulture) ne verjamejo, da bo dejansko konec sveta, pripravljajo še en koncert do silvestrovega!

Odlična blues-funky-rocknroll zasedba iz Radenec, se je zbrala na začetku leta in koncertuje po Sloveniji. Igrajo znane priredbe, katere ne puščajo nobenega poslušalca ravnodušnega, ritmi dobre glasbe te kar popeljejo na plesišče, če hočeš ali nočeš. Band je zabaval mlade in stare do ranih jutranjih ur. Na plesišču se je odvijalo pravo plesno rajanje in pričaralo veselo in razigrano praznično vzdušje.

Četudi se vam morda zdi, da v letu 2012 niste dosegli, kar ste si zastavili, vedite, da ste se spremenili bolj, kot se zavedate, zato se potrepljajte po rami in ne čakajte, da pohvala pride od drugod.
Ne pozabite - neskončno dragoceni ste in svet nikoli ne bi bil isti brez vas.
Želim vam prijetno preživete božične praznike, v letu 2013 pa vam želim veliko lepega, božanskega, veličastnega, povezanosti, prijateljstva, iskrenosti, miline, nežnosti, sožitja, v glavnem želim vam vse najboljše!


Več v Družabno