Samo Budna & Band ob koncu leta

V baru Klub je na zadnjem letošnjem koncertu nastopil Samo Budna s svojo spremljevalno skupino

Prlekija-on.net, sobota, 29. december 2012 ob 09:18
Samo Budna & Band

Samo Budna & Band

Na zadnjem letošnjem koncertu v baru Klub v Ljutomeru, je nastopil domači izvajalec Samo Budna. S svojo spremljevalno skupino je na noge spravil številno publiko, ki je vse pesmi glasno pela z njim.

Samo Budna, izjemen glasbenik, je že dolga leta prisoten na glasbenem področju, poznavalcem slovenske glasbe je zagotovo ostal v spominu kot vodja zasedbe Posodi mi jürja, po obdobju "Jürja" pa je uspešno glasbeno pot nadaljeval sam in okrog sebe zbral odlične glasbenike, s katerimi na koncertih nastopa kot Samo Budna & Band. Spremljevalno skupino sestavljajo Davor Klarič (klaviature), Jože Zadravec (bobni), Matej Smej (harmonika in percussion), Kristian Majcen (kitara) in Sašo Slavic (bas kitara).

Na petkovem koncertu so publiki zaigrali vse večje hite, kot so Dnevu se slabo piše, Teater, Manj je več, Hvala ti mala, Ugasnite luči, Ti od zgoraj, Rdeče oči, ...







Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46