Nuša Špindler prva na 5. turnirju regijske pionirske lige in v Pokalu Trzina

Ljutomerčanke odlične na 5. turnirju regijske pionirske lige v Gornji Radgoni in v Pokalu občine Trzin

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. januar 2013 ob 15:551
Pokal občine Trzin

Pokal občine Trzin

V Gornji Radgoni je 4. in 5. januarja, potekal 5. turnir regijske pionirske lige. Pionirke SD Mesto Ljutomer so zasedle prvo mesto, druga je bila ekipa SD Koloman Flisar Tišina I, tretja pa ekipa SD Črenšovci I.

Med pionirkami je zmagala Nuša Špindler - SD Mesto Ljutomer pred Meliso Žalik - SD Koloman Flisar Tišina I in Niko Horvat - SD Črenšovci I, Sandra Kaučič je zasedla peto mesto, Tina Ozmec pa je bila deseta. Med pionirji je zmagal Žan Irgolič, drugi je bil Mario Klemenčič, oba ŠSD Gornja Radgona, tretji pa Mitja Režonja - SD Štefan Kovač Turnišče II.

V skupni razvrstitvi ekip vodi SD Mesto Ljutomer pred SD Koloman Flisar Tišina I in SD Črenšovci I.

Odlični rezultati tudi na Pokalu občine Trzin
V nedeljo, 6. januarja, pa je potekal pionirski turnir za pokal občine Trzin. Udeležilo se ga je 40 pionirjev in pionirk, ki so se pomerili v enajstih mešanih ekipah. Ekipno je zmagala SD Triglav Javornik s 527 krogi, druge so bile pionirke SD Mesto Ljutomer s 524 krogi, tretji pa SD Grosuplje s 519 krogi.

V posamični razvrstitvi je med pionirkami zmagala Nuša Špindler - SD Mesto Ljutomer, s 185 krogi, pred Nežo Drnovšek - SD Kisovec in Saro Horvat - SD Triglav Javornik, obe 181 krogov. Tina Ozmec in Sandra Kaučič sta bili osma oz. deveta.

Med Pionirji je bil prvi David Gašperič - SD Grosuple s 180 krogi, drugi Žan Žuber - SD Vrhnika s 178 krogi in tretji Jakob Šifrer - SD Škofja Loka s 177 krogi.

Spodaj so vsi rezultati.

5. turnir Gornja Radgona
Pionirke Trzin
Pionirji Trzin


Več v Šport