Protesti tudi v Ljutomeru?

Avtor poziva k mirnim protestom pred okrajnim sodiščem v Ljutomeru

Prlekija-on.net, četrtek, 10. januar 2013 ob 11:5915
Bodo ta petek protesti tudi v Ljutomeru pred sodiščem?

Bodo ta petek protesti tudi v Ljutomeru pred sodiščem?

Zaradi splošnega nezadovoljstva ljudstva nad slovensko politiko, bo v petek, 11. januarja, na Kongresnem trgu v Ljubljani, potekala 2. Vseslovenska vstaja, ki se bo pričela ob 16.30 uri.

Na socialnem omrežju Facebook, skupine pozivajo k udeležbi protestov: "Ker naši politiki še vedno ne razumejo naših zahtev oziroma jih ne želijo razumeti, bomo tokrat pripravili še večji protest s še večjo udeležbo in enotnimi zahtevami!

Pozivamo vse državljane in državljanke, da se udeležijo protestnega shoda, ki bo potekal pod enotnim geslom: ZAHTEVAMO ODSTOP POLITIČNE ELITE!!! Pokažimo jim, da nam ni vseeno in da ne mislimo odnehati, dokler se kaj ne spremeni!"

Protest pa se očitno obeta tudi v Ljutomeru, saj so se po Ljutomeru na več mestih pojavili plakati, kjer neznanec z zapisom s slovničnimi napakami poziva k mirnim protestom pred okrajnim sodiščem v Ljutomeru, v petek ob 16.30 uri. Kot razloge avtor navaja "skrompiranega" sodnika in vsesplošno nezadovoljstvo z delom sodišč. Avtor poziva z besedami "ne govorite samo, ampak svojo zgražanje potrdite z udeležbo".


Več v Družabno