Boštjan Zemljič novi trener ljutomerske članske ekipe

Klub sta okrepila tudi Stanislav Kuzma in Goran Šnajder

Prlekija-on.net, četrtek, 10. januar 2013 ob 21:133
Boštjan Zemljič

Boštjan Zemljič

Upravni odbor NK Ljutomer je sprejel odločitev, da pred spomladanskim delom prvenstva v 3. SNL-vzhod, dosedanjega trenerja članske ekipe Avto Rajh Ljutomer, 70-letnega hrvaškega trenerja Josipa Piskača nasledi 38-letni Boštjan Zemljič iz Središča ob Dravi.

Vodstvo kluba in igralci članske ekipe Avto Rajh, se ob tej priložnosti zahvaljujejo dosedanjemu trenerju za opravljeno v jesenskem delu prvenstva.

Zemljič, ki je poznan pod vzdevkom Zemo, je kot obrambni igralec vrsto let nastopal v prvi slovenski ligi, med drugim za Beltince, Rudar, Maribor, Muro in Nafto. Zbral je 229 prvoligaških tekem, skupaj pa je v prvi slovenski ligi na igriščih prebil več kot 19.000 minut. Zemljič, ki ima opravljeno trenersko licenco A, je bil doslej trener članske ekipe Središča ob Dravi.

V klubu tudi Stanislav Kuzma in Goran Šnajder
Pred nadaljevanjem prvenstva pa sta člansko ekipo okrepila tudi 36-letni vratar Stanislav Kuzma in 26-letni ofenzivni igralec sredine igrišča Goran Šnajder. Stanislav Kuzma je na 278 tekmah v prvi slovenski ligi igral za Beltince, Korotan, Maribor in Nafto, nato pa je bil nekaj časa na Cipru ter do pred kratkim na Ferskih otokih. Kuzma bo v NK Ljutomer skrbel tudi za pripravo vratarjev, v kratkem pa si bo pridobil trenersko licenco in pričel z delom v mlajših selekcijah. Goran Šnajder je med drugim igral za Muro, nazadnje pa je bil član vodilnega drugoligaša Zavrča.

Priprave članske ekipe se bodo pričele 1. februarja, ko bo znan tudi program prijateljskih tekem.


Več v Šport