Prvi Metal Monstrosity v Jami

Nastopile so štiri odlične zasedbe, Moshead, Before The Murder, Obnounce in Era Of Hate

Prlekija-on.net, nedelja, 13. januar 2013 ob 13:40
Obnounce

Obnounce

V sotobo, 12. januarja, se je v Klubu Jama pri Svetem Juriju ob Ščavnici, zgodil Metal Monstrosity vol.1, kjer so nastopile štiri odlične zasedbe, thrash metalci Moshead, hardcore metalci Before The Murder, death/black metalci Obnounce in death/thrash metalci Era Of Hate.

Prvi so na oder stopili Moshead iz Škofje Loke. Mladoletniki so se predstavili v odlični luči s preigravanjem thrash metala, bili zelo uigrani ter dokazali, da če bodo nadaljevali v tej smeri, se za metalsko sceno pri nas ni potrebno bati.

Naslednji so jürjovški oder zavzeli hardcore metalci Before The Murder iz Prekmurja, kljub mladosti, dobro poznana zasedba, ki so publiki odigrali svoje vsem znane skladbe.

Sledili so veterani Obnounce, tokrat prvič z novim pevcem, ki se je dobro izkazal. Številni publiki so odigrali skladbe iz vseh treh albumov, le-ta pa je med nastopom večkrat izvedla tudi t.i. wall of death. Obnounce se konec marca odpravljajo na prvo evropsko turnejo, skupaj z Izraelci Viscera Trail.

Za konec so nastopili še Gorenjci Era Of Hate, ki so publiki, ki je še vztrajala na prizorišču, odigrali svoj repertoar melodičnega death metala s primesmi thrasha.

Koncert je odlično uspel, s štirimi dobro uigranimi zasedbami in različnimi zvrstmi ter nizko ceno vstopnine, pa je nedvomno zadovoljil številno publiko.













Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno