»Padlo« je Jurgovo

Na Rogli zimska šola v naravi šolarjev OŠ Radenci

Filip Matko, četrtek, 17. januar 2013 ob 14:32
Smučanje na Rogli

Smučanje na Rogli

Že od ponedeljka, 14. januarja, so na pohorskih smučiščih Rogle učenke in učenci Osnovne šole Radenci. V sredo, 16. januarja, je bil njihov tretji dan zimske šole v naravi, ki se je udeležujejo šestošolci in sedmošolci.

Imeli so veliko dela, ker je zapadlo veliko novega snega, a se niso dali motiti ob uživanju zimskih radosti. Veselo so nabirali nove izkušnje in premagovali vse strmine. Kot zatrjujejo, je tudi strmo smučišče Jurgovo »padlo«. Zimska šola v naravi ima pač v okviru športnih dejavnosti v ospredju alpsko šolo smučanja pod vodstvom izkušenih smučarskih učiteljev in vaditeljev. To so ob spremstvu »domačih« učiteljev s šole še učitelji smučanja Nejc Juteršnik, Denis Hofman in Dean Bon.

Udeleženci zimske šole v naravi so se veselili napovedanega obiska ravnateljice Nataše Zmazek, ki pa se je morala na poti iz Zreč proti Rogli obrniti, saj zaradi obilice novega snega ni šlo naprej. Tako so se še isti večer brez nje poveselili ob glasbi in plesu v diskoteki, v mislih pa že bili tudi pri naslednjem dnevu osvajanja novih veščin na snegu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport