Uspešni nastopi ljutomerskih strelcev z zračno puško

Področno tekmovanje osnovnih šol v streljanju z zračno puško ter 5. turnir 3. državne lige severovzhod

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. januar 2013 ob 00:131
Ljutomerski strelci z zračno puško

Ljutomerski strelci z zračno puško

V petek, 25. januarja, so se učenke in učenci OŠ Ivana Cankarja iz Ljutomera udeležili področnega tekmovanja v streljanju z zračno puško. V kategoriji starejših pionirk je ekipa v sestavi Nuša Špindler, Sandra Kaučič in Tina Ozmec osvojila 1. mesto. Posamezno so osvojile Nuša Špindler prvo mesto, Tina Ozmec tretje mesto in Sandra Kaučič peto mesto.

Ekipa mlajših pionirjev v sestavi Kristina Žižek, Stela Feuš in Florjan Žižek je osvojila četrto mesto. Med cicibani je Andraž Lah osvojil sedmo mesto, Marko Kaučič osmo in Tic Budja deveto. Ekipa starejših pionirk ter posamezno Kristina Žižek, Stela Feuš, Andraž Lah in Marko Kaučič so se uvrstili na državno prvenstvo osnovnih šol, ki bo potekalo 26. marca v Ljubljani.

V soboto, 26. januarja, pa je potekal 5. turnir tretje državne lige severovzhod, ki ga je gostilo strelsko društvo Dobrovnik. Ekipa SD Mesto Ljutomer II v sestavi David Feuš, Sandra Kaučič in Nuša Špindler je osvojila drugo mesto s 1113 krogi, prva je bila ekipa SD Štefan Kovač Turnišče, tretja pa SD TSO Ormož. Posamezno je bil David Feuš peti s 377 krogi, Sandra Kaučič dvanajsta s 370 krogi in Nuša Špindler sedemnajsta s 366 krogi.

Trenutno ekipa SD Mesto Ljutomer II v skupni razvrstitvi zaseda tretje mesto.


Več v Šport