Družinsko podjetje Novak E92 vstopa v 40. leto poslovanja

Prlekija-on.net, sreda, 30. januar 2013 ob 07:532
Družinsko podjetje Novak E92 vstopa v 40. leto poslovanja

Družinsko podjetje Novak E92 vstopa v 40. leto poslovanja

Družinsko podjetje NOVAK E92 d.o.o. iz Ljutomera bo letos februarja vstopilo v 40. leto svojega poslovanja.

Ključne lastnosti podjetja za dolgoročni uspeh so bile, so in bodo še naprej: kvaliteta, fleksibilnost in inovativnost.

Podjetje je bilo izvajalec veliko atraktivnih objektov na področju t.i. ALU zaključnih del v gradbeništvu - Palača DSU (Ljubljana), Poslovna zgradba kontrole zračnega prometa (Letališče Jože Pučnik, Brnik), Srednja glasbeno-baletna šola (SGBŠ Ljubljana), Vila Kokra, ...
Pomembna referenca s področja vrtnega in wellness pohištva SUNY je oprema terase Hotela Princess ***** (Bar, Črna Gora), kot tudi oprema več manjših, a atraktivnih javnih objektov, kjer je poleg designa poudarek na vzdržljivosti/neuničljivosti izdelkov vrtnega pohištva (Wellness Club VICTORIA Ljubljana, Dom Lukavci, DOSOR, Dom starejših občanov Radenci, Terme VIVAT, ...) .
 
Proizvodni program podjetja NOVAK E92 se je skozi leta poslovanja spreminjal in danes obsega poleg proizvodnje ALU in PVC stavbnega pohištva (oken, vrat, nadstreškov, ograj, ...), ALU zimskih vrtov, ALU protipožarnih vrat, različnih aluminijastih fasad, prašnega lakiranja aluminija tudi izdelke lastne blagovne znamke Vrtnega in wellness pohištva SUNY ter izdelke nove lastne blagovne znamke Predelnih sten OFFICE E92. Montažno-demontažni sistem predelnih sten OFFICE E92 ponuja enostavne in praktične rešitve (pre)razporeditve večjih poslovnih prostorov v zaključene, a pregledne in uporabniku že na oko prijazne delovne enote. Sistem ima slovenske certifikate (STS, zvočna izolativnost, protipožarna odpornost). Primeren je tudi za izvedbo čistih prostorov.

Podjetje si s svojo inovativnostjo in z lastnima blagovnima znamkama OFFICE E92 in SUNY vztrajno odpira nove trge v tujini in se vse bolj usmerja v inženiring ter proizvodnjo kvalitetnih izdelkov z višjo stopnjo dodane vrednosti.
V letu 2011 je pridobilo certifikat ISO 9001, lani pa tudi certifikat SLOVENIA Excellent Small & Medium Enterprices, ki ga je izdala Gospodarska zbornica Slovenije.
Več o podjetju NOVAK E92 d.o.o. si lahko ogledate tudi na Facebook strani podjetja.

V okviru strategije proizvodne odličnosti podjetje – ob vstopu v novo, četrto desetletje svojega delovanja – išče sodelavca, strokovnjaka (vodstveni kader, družabnika) za dodatno optimiziranje ter vodenje proizvodne funkcije podjetja in vabi zainteresirane, da se odzovejo vabilu ter pošljejo svoj predlog sodelovanja na e-mail: novake92@siol.net.

Oglasno sporočilo


Več v Gospodarstvo