Maturantski ples Gimnazije Ormož

Generacija dveh oddelkov Gimnazije Ormož je zaplesala na maturantskem plesu

Sara Munda, nedelja, 3. februar 2013 ob 19:14
Maturantski ples ormoške gimnazije

Maturantski ples ormoške gimnazije

Februar je mesec, ko srednješolci povzamejo skupna leta šolanja v maturantskem plesu, ki predstavlja pomembno prelomnico v njihovem življenju. Dijaki Gimnazije Ormož, generacije 2009-2013, so svoj najdaljši večer doživeli v soboto, 2. februarja, v prostorih telovadnice na Hardeku. Organizator maturantskega plesa je bila plesna šola Pingi.

Generacija dveh oddelkov gimnazije je maturantski ples pričela z laser showom in odpeto himno Gaudeamus Igitur, s katero so tudi otvorili uradni del programa. Sledil je nagovor vseh prisotnih. Svojo popotnico v življenje jim je izrekla ravnateljica Gimnazije Ormož, mag. Blanka Erhartič ter župani vseh treh občin iz katerih prihajajo dijaki te generacije, to so Občina Ormož, Občina Središče ob Dravi in Občina Sveti Tomaž. Za vso pomoč in podporo so se zahvalili razredničarkama, učiteljskemu zboru, staršem, plesnemu učitelju, sponzorjem in vsem, ki so na kakršenkoli način pripomogli k temu, da je ta večer bil za njih poseben. Tradicionalno je sledil ples z učitelji in starši. Zagotovo pa so se dijaki v svoji najlepši luči predstavili z odplesano četvorko in drugimi plesi, ki so se jih naučili tekom zadnjih dveh mesecev. V neuradnem delu se je vsak oddelek predstavil s kreativno točko, še pred tem pa so se odvrteli predstavitveni filmi. Po polnoči je sledila tudi torta, ob zvokih ansambla Pajdaši pa s plesom in zabavo nadaljevali še pozno v noč.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno