Avto Rajh Ljutomer klonil proti Zavrču

Avto Rajh Ljutomer - Zavrč 0:4 (0:0)

Prlekija-on.net, sobota, 9. februar 2013 ob 19:12
Zavrč - Avto Rajh Ljutomer

Zavrč - Avto Rajh Ljutomer

V prvi pripravljalni tekmi pred nadaljevanjem prvenstva v 3.SNL-vzhod je članska nogometna ekipa Avto Rajh Ljutomer igrala proti vodilnemu drugoligašu Zavrču. Na igrišču z umetno travo v Lendavi se je prvi polčas končal brez zadetkov, v drugem pa so gostje, katerim je to že četrta pripravljalna tekma v tem obdobju, dosegli štiri zadetke.

Trener Boštjan Zemljič se je na svoji prvi tekmi na klopi ljutomerske ekipe Avto Rajh odločil za naslednjo začetno enajsterico: Kuzma, Munda, Bertalanič, Smolkovič, Žinko, Bogdan, Grizold, Novak, T. Vogrinec, D. Vogrinec in Šnajder. V drugem polčasu so priložnost dobili še Mlinarič, Fasvald, Jelen, Leben, Kardinar, Panič, Rudolf in Oletič.

V prvem polčasu so nogometaši Zavrča sicer zadeli vratnico, vendar so bili v nekaterih akcijah nevarni tudi Ljutomerčani. Predvsem so bili za vrata gostov nevarni brata Vogrinec ter Šnajder, ki pa so bili v zaključku akcij premalo zbrani. V drugem polčasu je prišla do izraza trenutna boljša pripravljenost gostov, trener Zemljič pa je dal priložnost vsem igralcem, ki so bili tokrat pripravljeni za nastop. Na igrišče nista stopila le Fajfar in Kuzmanovski, ki okrevata po poškodbah. Tokrat sta v času tekme nizala kroge okrog igrišča in nabirala kondicijo, priložnost za nastop pa bosta dobila na naslednjih tekmah. Naslednji konec tednabo Avto Rajh Ljutomer gostoval v Črenšovcih in Ormožu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport