Pustovanje v Središču ob Dravi

Po koncu karnevala je potekala še podelitev nagrad in veselica v Sokolani Središče ob Dravi

Maja Majč, nedelja, 10. februar 2013 ob 12:19
Pustna povorka v Središču ob Dravi

Pustna povorka v Središču ob Dravi

Na pustno soboto, 9. februarja, je v Središču ob Dravi potekalo tradicionalno 17. pustovanje, katerega se je udeležilo 26 skupin.

Rezultati pustovanja:
Iz skupine VRTEC je tretje mesto osvojila skupina Junaki iz risank (vrtec Središče ob Dravi), drugo mesto Pravljični junaki (vrtec Središče ob Dravi), prvo mesto pa Muce copatarice (vrtec Kog).

Iz skupine ŠOLSKE SKUPINE je tretje mesto osvojil Kitajski zmaj (6.razred OŠ Središče ob Dravi), drugo mesto Središki vijaki (4.razred OŠ Središče ob Dravi), prvo mesto pa Cvetlične vile in vrtnarji (2.razred OŠ Središče ob Dravi).

Iz skupine SKUPINE BREZ VOZIL je tretje mesto osvojila skupina M&M bonboni, drugo mesto Pajki (KD Lovrenc na Pohorju), prvo mesto pa Zdrave prleške karuze (podmladek TD Središče ob Dravi).

Iz skupine SKUPINE Z VOZILI je tretje mesto osvojila Naša domača klinika (Pušenci), drugo mesto Združeni cigoni in Bioplinarna Obrež (folklora in gasilci iz Obreža), prvo mesto pa Šalovski kmeti (Šalovci).

Po koncu karnevala je potekala še podelitev nagrad in veselica v Sokolani Središče ob Dravi.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno